Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2014 03:01 - НЯКОИ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО
Автор: jupel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1621 Коментари: 0 Гласове:
1



ТАКАВА БИЛА СЪМ, СЪМ И ЩЕ БЪДА...пречете ми  няколкото и

...щом Ви сърби!

ТАКЪВ МИ Е ЕЗИКА,ЗАТОВА МЕ ТРИЯТ И НЕ МЕ ОБИЧАТ ТЕЗИ,КОИТО ЗНАЯТ КАКВИ БОКЛУЦИ СА И КРАДЦИ!

ПОВТАРЯМ -НАРОДА СИ ОБИЧАМ,
НО НЕ И ТАЗИ ИЗМЕТ, КОЯТО Е ПОВЛЯКЛА
СЛЕД СЕБЕ СИ ДОСТА БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!
В ТУРЦИЯ И СРЕД ЦИГАНИТЕ БЪЛГАРИТЕ
ИЗОБЩО НЕ ПРЕДАТ,
А В БЪЛГАРИЯ ТАЗИ МИРИЗЛИВА СГАН
СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА,
ЗАЩОТО ИМА ДУПЕДАВЦИ,
КАТО ТЕЗИ ДЕТО МЕ НАРИЧАТ КРАНТА
 каква или не още.
Колкото до моите творби,
чуйте ме вие от хулите най вече.
Знам че и вие с блог беге сте тук.
Вървете майната си ,защото
ВАШЕТО МНЕНИЕ ИЗОБЩО АМА
ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,
А ДРУГИТЕ ИМАТ ОЧИ И УШИ
И МОЗЪК ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС,
МОГАТ ДА ПРЕЦЕНЯТ КОЙ Е
ПРОСТАКА!ВИЕ -ЕСТЕСТВЕНО,
ВИЕ НЕКАДЪРНИ КОПЕЛЕТА,
НАЧЕЛО С ХИПО.
МЕНЕ ЕДНА ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ
ПАТРИОТКИ !

МРЕТЕ СИ В КОЖИТЕ!

sekirata 2009

 

И ТАЗИ ГОДИНА СЪЩИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ,НО С ДРУГИ ПРОФИЛИ И НИКОВЕ!

Този господин,на който всички са му виновни,че не може да си купи нов живот,защото вече е старина и то пропита с корупция,връзки имошенничества,но имал талант-уби се да се хвали с научните си трудове и да обижда нас простосмъртните за каквито ни има, а и мен! Астролог бил апостолов либили се шири навсякъде винтернета,от скука.Бил доволен от себеси имал всичкопостигналвсичкоамикводиришвнетабедраги,значити е скука илипросто страх от наближаващатасмърт-не можешя спряникойнеможеда я спре ,нито с пари,нитос връзки-ТАМ ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ,НЕЩАСТНИКО!Ето част от бисерите му помене,самочаст.Всибирбеге не се яде с мене,но ми се представи с други профили и ми изтръгна данните рожденните,магии ли прави нещастникът?!


23.07 05:06 - Ей, дрисло провинциална!


 Име:
Апостол Апостолов
Възраст:
55
Пол:
мъж
Град:
София
Професия:
писател
Интереси:
литература, астрология, музика



от: apostapostoloff        За постинг: И СЪЛЗАТА НЕСПРЯЛА ДА СЕ ЛЕЕ?ЩО ЛЕЕНЕ Е ТОВА,НА ЕДНА СЪЛЗА?!


Какво общо има моята публикация "МЕНТАРДЖИИ" с теб ма, мършо? !

много искам
да спя с теб!

 Изпратено: 30.06 08:20 От: apostapostoloff
 Изтрий | Отговор

няма ли
да издваш към София, та да спя с теб?

 Изпратено: 30.06 08:19 От: apostapostoloff
 Изтрий | Отговор


Ти ще ме наричаш "старче". Аз съм на 55 години и съм в развета на силите си, а ти си една 67 годишна дърта мастия, която на всичко отгоре е и побъркана.


 Хич не ме е еня за твоя личен форум, идиотко. И не ме обиждай, защото ще ти еба майката от главата до краката, боклук нищожен. Да ти кензам в минетчийницата смрадлива! Курва плевенска!


Одобри | Изтрий

Нищо подобно! Аз съм добър и порядъчен човек и отсега ми е отредено място в рая. Защото ощастливих повече от 1000 жени като им скъсах путките от ебане. Ама ти не можа да намежеш, защото си тъпа и откачена шминдра!

 Изпратено: 12.08 05:26 От: apostapostoloff
 Изтрий | Отговор

ето какви ги върши в сибир беге,а там се пише също и константин астролога
20.08 00:21
 vij kakwi gi pishe v sibir.bg
 АСТРОЛОГИЯ И СЕКС A+ A- Написана на : 2013-06-18 08:56:02
 АСТРОЛОГИЯ И СЕКС

 С КОГО И КОГА?...

 Да си на една емоционална и една сексуална вълна с някого са две съвсем различни неща! Можи би ви се е случвало представител на противоположния пол да въплъщава всички черти на характера, които ви отблъскват и въпреки това да ви се иска да му разкъсате дрехите. А, знаете ли, че сексуалното привличане между двама души зависи и от техните зодиакални знаци? Защото представителите на всяка зодия имат определен сексуален темперамент, който няма как да съвпадне с този на всеки човек.

 Според астролозите, има зодии, които страхотно си пасват в леглото и такива, при които, въпреки любовта помежду им, интимните ласки куцат. Затова, ако искате да разберете с кого ще правите страхотен секс и с кого не, научете повече за сексуалната съвместимост на вашата зодия. Ще научите и куп други неща за вашия интимен живот от личния си рожден (радикален) хороскоп. Широко известен факт е, че у нас най- добрите и достоверни хороскопи можете да получите от www.SuperAstro.net .



 АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 www.SuperAstro.net

 

 


e-mail: blog@investor.bg


Контакти Инвестор.БГ АД


София 1540


бул. "Брюксел" 1


тел: 02 / 812 98 10


 Адрес на регистрация: гр. София 1540 бул. "Брюксел" 1


Данни по съдебна регистрация:


Софийски градски съд


Ф.Д No 5692/2000 г.


БУЛСТАТ: BG130277328

Ето и други "приятели" мои,
 сред поетичните среди -голи!
 Внимавай sekirata
 Изгоних те от хулите и от буквите, и от тук ще те разкарам
 Изпратено: 14:53
 От: dieselpraovosudie
 Изтрий | Отговор
 Заглавие:
 Коментар:
 Изпрати
 Мерси че ми разкри слабото ти място-всеки има деца-по гаден съм отколкото можеш да предположиш..и не съм анонимен-така деиствам в реалния живот
 Изпратено: 16:40
 От: leif
 знам ти отношението към децата и ще се погрижа да запозная работодателите ти с ....(сещаи се).
 От: leif----------www.leif.blog.bg



Товае Веселин от Асеновград,авторът на много анкети срещу мен и преправени мои снимки, но в нета ни се осъждат само тези хора с анкети срещу малцинствата,както стана с момчето във фейсбука!

 

ИМАМ ОЩЕ НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛИ,КОИТО НЕ ПОДБИРАТ СРЕДСТВА В БОРБАТА СИ С МЕН,НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! АЗ ВЕЧЕ ПЛАТИХ СИ, ВАШ РЕД Е, ОТРОВИ!

ЕДИН ЕДИНСТВЕН ГОСПОД СЪДИ

Не бих нахлула в чужда къща
и да се правя на мъгъща,
да прося чуждо наказание,
уволнение, терзание!
Не бих се правила на репортерка,
пред разни шефове и със "манерка"
по селски аз да се излагам,
на чест чужда да посягам!
Не бих станала дори админ,
свещ бих запалила ...Амин!
Лакей на никой аз не ставам,
във този свят човек оставам!
А който всичко туй ми стори,
във службата ми постоянно рови,
във интернета ме следи,
и пред началство ме топи,
използва сила, власт, пари,
сценарии разни и лъжи,
той брат на дявола е, в ада
казан с катран му се полага!
Един единствен Господ съди,
той вижда всичко и се чуди,
защо тук долу на Земята
я няма тази обич свята?!
Защо брат брата си продава,
заради власт, пари и слава?!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image

"Снимката не е одобрена"-МОЛЯЯЯЯ?!
 И ЗАЩО?!
Вие групичката, не ми пипайте снимката друг път, не е възпитано, а имате претенции разни!

 МОДА ЛИ Е В НЕТА ДА СЕ ПРАВЯТ ОПЛАКВАНИЯ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ГРУПИ ХОРА най вече от поетичните съсловия срещу такива като мен, от които не им изнася да чуват ИСТИНАТА - ГОЛАТА ИСТИНА?!

image

От де тази злоба,завист, желание за мъст ли,за мръсотии към мене и труда ми навсякъде та да бъда изтрита от всякъде литеРатурни сайтове,а и в тези като този обикновени да ме гонкат и пречат, та и личният ми сайт и блог форум спрян там...не е само това че право куме в очи съм има и други такива,а май е другото,че още съм жива,че пиша, дори ме питат -Ами толкова тегло около тебе как още пишеш,твориш,ЖИВА СИ..? Трябва да легна,да умра, да се поболя,защото разсипаха дъщеря ми и синът ми е роб там долу в Хасково и Димитровград Пайнерски район-турскИ?!Аз се държа, ето това е което ги "плаши" ТЕЗИ НЯКОЛКОТО СИЛНИ НА ДЕНЯ.Защо, защото те не са такива твърди,силни и все по нови и нови злини ми правят да си играят с мен и децата ми. ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА,АЗ ЩЕ ОМЕКНА СЛЕД СМЪРТТА СИ,А ТОВА НА НЕВИННИТЕ ДЕЦА МОИ ДЕТО СТОРИХА ПОКОЛЕНИЯТА ИМ НАРЕД ГОДИНИ ЩЕ...П Л А Щ А Т!
Спряна съм ,блокирана от всички литературни художествени сайтове,защо Вие кажете, но и аз ще го кажа.Защото не чета, не харесвам това което залива книжният ни пазар, интернета, вид поезия, проза-просто не ми допада, не искам и да се уча от тия съвременни драскачи-повечето плагиати.

Спряна съм дори от моят си сайт,по точно там само чата му функционира, не мога да вкаравам нито в сайта, нито във форума си там проза и стихове,не мога дори да влезна .Там пък защо ,нали си  е мое уж. Пак аз ще  отговоря ,защото явно на тези ръчички които ме спират не им изнасям и нема как да си плюят сами в лицето.Ами защото имам много материал там и най различен, та и колкото да НЕ ме харесват някои от многото все нещо ще ги накара да влезнат във форума ми, а и по хитро е да го вземат и да го изтрият след това или по лесно им е да ми спрат целият ми форум от части сайта ми, както и сториха. И това било лично свободно пространство на потребител в демократична България! При условие,че нито подписка събирам срещу циганите, нито конкретно заговорнича за сваляне на политици, правителства.....АЗ ПРОСТО СЪМ НАЦИОНАЛИСТ, ПАТРИОТ, но не и расист! Другото- разголените ми еротични клипове дразнели,така ли? Ами я вижте порното в интернета ни и все в сайтове на големци,пълно с малки деца,това защо се отминава , а се ловят в моята еротика,която все по рядко пиша,помествам де..вече! Вижте си дизайна на профилите, снимките в албумите що порно снимки.Нещо да кажете за онези няколко поетеси уж, които предлагат и полуголи си четат стиховете, ако изобщо са тяхни в определени сайтове в нета-там, от това що се не оплаквате бе, ВИЕ уж големите творци?!

Окастрена съм във всички музикални сайтове, а и тези за клипове изобщо и как ли, ами ето пример-Просто ЖАЛВАТ СЕ НЕКАДЪРНИТЕ НЕЩАСТНИЦИ само и само да ми сторят зло, да ме спрат дори за 24 часа.

  "Качване временно не работи - Платформа за злоупотреба Предполага се, че

Нашата система е маркирана профила си за потенциални злоупотреби (спам, защитени с авторски права съдържание, добавени, различни забранено съдържание). Вашите качване на привилегии са били временно отнети и ще бъде възстановено до 24 часа, предстои проверка.

Ако смятате, че сте подложени на това съобщение по грешка, или от страх, че той да е бил компрометиран, моля изпратете имейл ."

И това е само един малък пример, във youtube.com постоянно съм спирана, блокирвана, а и посещения и съобщения. Във vbox7.com там пък съм изолирана, откъсната от контакт с потребителите, дори съобщения не мога да си пускам. Клиповете които помествам там, а и в   youtube.com  са групирани и сложени в едни категории дето изобщо не могат да се намират. На един от хубавите си клипа накрая на заглавието му в youtube.com  са сложени две или една точка, сменени думи и език .Това на какво прилича? Само напускам някъде клипове или постове и АКО НЕ ВЕДНАГА СЛЕД 15 МИНУТИ ПОНЕ ПУСНАТ СИГНАЛ СРЕЩУ МЕНЕ И БИВАМ .... ПРОВЕРЯВАНА, както и сега, а в youtube.com  направо блокирана,както и в собственият си сайт-блог www.cekupama.hit.bg ?! Добре де, не съм поетеса СПОРЕД Вас,особи разни,защо тогава Ви преча, искате да ме няма не само във вашите литературни сайтове ами изобщо  и в нета, защо? Няма ме и на книжен носител, и на електронен....Какво Ви преча тогава, значи се страхувате от мен? По добре  да ме няма изобщо?!Така ли? Никъде. Ама това е престъпление, драги злоби! Значи налагате ВЕТО, С КАКВО ПРАВО, С ПРАВОТО НА ПАРИ, ВРЪЗКИ ИЛИ ПРОСТО ЗЛОБА И ЗАВИСТ? И ДОКОГА ТАКА?! Докато умра, защото  Вие също ще умрете, но какво оставяте на тази Земя освен една злоба, завист и интриги с дребни мръсотийки! Това ВОНИ !!!

Ето това е изписано почти на всеки мой по по хубав клип в ютуб-Редактиране
Открито съответстващо съдържание на трета страна

Редактиране
Видеоклипът е блокиран в някои държави.

 

sekirata Za vas Mtel bez smazka,gel....

22 юли 2012, 15:03
Редактиране

 Звукът е заглушен поради искане
Изтр

Аудиозаписът на видеоклипа ви е заглушен.

 Възможно е да решите това искане, като премахнете съответстващата музика.

Бъркам рекламата на мтел-обирджийте ?! Та тя си е тяхна музиката,а и снимката..



http://vbox7.com/play:9253511aca

Пее Лепа Брена и Ивана, от там ли ми идва белята или от псувнята? Та интернета е пълен с много по страшни думи и охкания ....от това в моите клипове!

sekirata Shto sekirata seche
 Видеоклипът е блокиран в някои държави.

 

А ето  и в сайта ми, форума ми за кой ли път и този път повече от месец-Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.22 (CentOS) Server at cekupama.forumi.be Port 80

И ПОСЛЕ....


Защо секирата сече?
Защо не плаче, не реве?
Защо милост не познава?
Защо грешки не прощава?
Защо се пази и не дава
любовта си не раздава?
Защото е боец, герой,
майка героиня, свой
не оставя във калта,
правдива, чиста е душа!

 Повече примери няма да давам, но е достатъчно да отбележа и се прекръстя, че няма литературен сайт, където да не съм блокирана, спряна, банната при това съм със много повече посещения в сравнение с драскачите там, които и сега се ширят  и сами се четат, и сами си гласувт, пишат си дори коментарите, ама навсякъде е така, особено в литературните сайтове! В другите сайтове, където ми остана да съм и там им преча, ама няма да умирам заради злобата и завистта на някои?! Като не можете да светите защо като бухала не си признаете, че ви пречи светлината на другите, от другите, които могат и как спите, как се чувствате? Всъщност Вие нямате чувства, нямате сърца, а само една топка лой или просто едно...но в гърдите си! Да бяхте поне красиви, интелигентни, но и това го нямате, едно голо самочувствие без покритие имате, освен пари-съмнително изкарани пари! Да, това сте Вие -групичката върлуваща в нета най много и се досещам кои сте в нея!

Сайта ми,форума ми-

www.cekupama.hit.bg

http://cekupama.forumi.be/

Пак трябва нови да правя и съм сигурна,че тогава ще ги пуснете старите ми,но няма и да знаете къде съм го направила  и с каква регистрация-няма да е точно секирата нито Анита!

Цитат и не от кой да е: "cekupama, прочитайки последните ти два поста считам че... определено си имаш някои неприятности, проблеми с източник вероятно от поетичните среди.
22 сеп 12, 13:31
!!!: Това е нормално до момента в който не се прекрачат определени морални норми, обаче.Аз не съм с поетична дарба. Чета написаното от теб, тъй като считам, че Ти определено имаш такава.
22 сеп 12, 13:30
!!!: Затова и гласувам за даден пост. За да анализираМЕ ситуацията (ако сметнеш за необходимо) разшири въпроса си..."
22 сеп 12, 07:04
Доволни листе,некадърници: "Поради проблеми безплатния хостинг на Хит.бг е спрян."









Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2471872
Постинги: 2854
Коментари: 1224
Гласове: 14480
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930