Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2019 10:57 - БЪЛГАРИЯ Е ОСВИРЕПЯЛА, ГЛАДНА, БЕДНА, В БЕЗПЪТИЦА И БЕЗ ПЕРСПЕКТИВА. ТЯ ИСКА ВЪЗМЕЗДИЕ...
Автор: jupel Категория: Политика   
Прочетен: 1036 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image


"В парламента, за разлика от коня на Калигула, у нас може да влезе всяка свиня. Какво трябва да се прави, когато хората, които би трябвало да ви защитават, ви ограбват и не ви дават възможност да живеете по начин, който считате за нормален? Какво трябва да се прави, когато празният бюджет на държава може да бъде балансиран само с нови дългове, защото няма производство? Какво трябва да се прави, когато така наречената „власт“ не може да съществува, ако не краде от вас? Какво трябва да се прави, когато нямате никакво доверие в който и да било съдия, прокурор или полицай? Какво трябва да се прави, когато самозванците, нарекли се „елит“, „класа“ и „лидери“ са психопати, бандити и мутри? Какво трябва да се прави, когато основополагащият принцип на демокрацията „един човек – един глас“ беше унищожен, изопачен и присвоен така, че никой не може да провери истинските резултати? Какво трябва да се прави, когато тези терористи откраднаха цялата държава? Какво трябва да се прави, когато 91 на сто от българите нямат никакво политическо представителство? Какво трябва да се прави, когато в обществото на парите няма начин да стигнете до тях, тъй като е забранено вашето право на труд? Какво трябва да се прави, когато добрите и умни българи напускат страната и се обръщат назад със злоба? Какво трябва да се прави в обществото, в което законите са два вида – за богатите и за бедните? Какво трябва да се прави в системата, която е изгнила до корен и е задушена от онези, които искат да запазят грабежа и да го легитимират с власт за следващите поколения? Какво трябва да се прави, когато огромното мнозинство от хората отпадат още в началото и остават доживотно в механизмите на заробването? Kой ще оглави тази революция? Без лидери и без идеология няма народ, а има само озверяла и бедна тълпа от полудели пазарни потребители, които ще приличат на движението на египетската, либийската, туниската кокошка с отрязана глава и ще се съпровожда от аплодисментите на Запада. И всяко ускорение на събитията ще ускорява гибелта на страната. Така е при всеки смъртно болен организъм. Какво да се прави? Засега е нужно да нараства давлението върху тези „социални и политически уроди“. Нужно е масовото давление върху тази власт, която е функция на системата. Значи, преди всичко трябва да се унищожи сегашната система. Това е целта. Към нея, както се казва всички средства са позволени. Ситуацията е нова – народът срещу мафията."

"Наскоро попаднах в архивите си на един акварел на великия Борис Димовски – бях го забравил и той направо ме жегна.
Магарета летят из облаците.
Няма нужда от повече обяснения – това казва всичко." - Кеворк Кеворкян


Тагове:   sekirata anita ot interneta,


Гласувай:
5



1. jupel - Това е то...изтрих му коментара без да го прочета целия, само вулгаризми...
26.05.2019 12:17
и пак проблеми И с този ми профил?


Последни 20 регистрирани посетителя
11:00 - apostapostoloff

Някой не му ли каза, че е типичен УРОД!
За съжаление бил българин, което ме съмнява ,
прилича на чист циганин.
Поста е мой, но е извадки от интернета,
с което съм Съгласна разбира се , за да го кача.

Заради такива л...а БЪЛГАРИЯ УМИРА!

цитирай
2. jupel - Върви, народе заблудени! ...към гибелта си ти вървиш
26.05.2019 13:38
Болката ми е голяма. Глупав народ сме , поне тези които са се замогнали по нечестен път и държат със сила властта и парите, богатствата на България. Умните и кадърните,младите са навън, видяха че ще ги избият тук в родината им и нямат бъдеще. Горко ни. Толкова много западни държави и Америка чакат като лешояди гибелта на България. Жалко -меко казано. Дано не видя тоталния крах на България, дано умра вече съм стара .
цитирай
3. sladkotojelanienap - sladkotojelanienap
26.05.2019 13:54
Това ли е демокрацията Ви ? Европата Ви кирлива, вмирисана на негри и араби, цигани и турци?!

apostapostoloff, кой ти одобри коментара тук в моят блог ?
Кой ми е пипал настройките на блога?
Престърно деяние толерирано от кои?!
Нецензурен си, вмирисан дрисльо!
цитирай
4. sladkotojelanienap - sladkotojelanienap -
26.05.2019 14:13
Това ли е демокрацията Ви ? Европата Ви кирлива, вмирисана на негри и араби, цигани и турци?!

apostapostoloff, кой ти одобри коментара тук, кой ми е ровил, променил настройките за коментари в блога ми? ? Нецензурен си, вмирисан дрисльо! Престъпни деяния вършиш безнаказано, хич не си болен, вмирисано старче!
цитирай
5. zaw12929 - Силно казано!
26.05.2019 14:17
Силно казано!
цитирай
6. jupel - НОРМАЛНО КАЗАНО - ПОСЛЕДНИ СМЕ В ЕВРОПА ПО ВСИЧКО ОСВЕН ПО СМЪРТНОСТ И БОЛЕСТИ И ВЕЧЕ НЕ САМО В ЕВРОПА ЗА КАКВО ТЪРЧИМ И СМЕ ТАМ ТОГАВА?
26.05.2019 14:37
ЗА КАКЪВ ХАЛ НИ Е ЕВРОПА, СЛЕД КАТО СМЕ НА ДЪНОТО И НИ МАЧКАТ И ОКРАДОХА?! УНИЩОЖАВАТ НИ НАЦИЯТА БАВНО И ХИТРО -ТРОВЯТ, ИЗБИВАТ , НО НЕ И ЦИГАНИТЕ, И ТУРЦИТЕ -ТЕ СИ ЖИВУРКАТ.
Защо да е силно казано, нима не виждаш накъде сме тръгнали, то няма накъде вече сме на дъното, а
сега ще ни обърнат и пола на децата, досега само дрогират и проституират, тровят и не лекуват! Чак пък образование и култура.
Свястното , умното е навън ,емигрира и тях изтеглиха ...

Имали хората пари?

Лъжа е . Не съдя само по себе си, тези бабички дето хвърляли пари от терасите ...ЛЪЖА Е , ГОТОВИ СЦЕНАРИЙ, КАКТО И МНОГОТО ПАРИ НА ШЕПА ИЗРОДИ, КАТО БАЛЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, БРАТЯ ГАЛЕВИ...КЪДЕ СА , А КЪДЕ ГИ СКРИХА ...УБИЙЦИТЕ СЪЩО - МАФИЯ , ПЛЮЯ НА ТАЗИ ПАПЛАЧ.
ПЪК И ДРАПАТ ЗА КОНВЕНЦИЯТА И НЯМА КАК БЪЛВАТ ПОСТОЯННО НАСИЛИЕ НАД ЖЕНИ И УБИЙСТВА, ТА ТО И ПРИ БАЙ ТОШО ГИ ИМАШЕ, ДРАГИ! ВИНАГИ Е ИМАЛО И ПОВЕЧЕ ОТ СЕГА ДАЖЕ.

А НАРОДА ДА СИ РЕВЕ, КАТО ТЪРПИ, АЗ ВЕЧЕ СЕ ИЗРЕВАХ! ОТМИНАВАМ...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2460034
Постинги: 2847
Коментари: 1224
Гласове: 14428
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930