Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2020 09:49 - ЧЕРВЕНО БЕЗЗАКОНИЕ В МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ИМ ДАВА ДА КРАДАТ СВОИ АБОНАТИ В САЙТОВЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА,КОИТО ВЗИМАТ 5 ЛЕВА ЗА SMS БЕЗ ДА УВЕДОМЯТ ПОТРЕБИТЕЛЯ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 1354 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 04.02.2020 05:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЧЕРВЕНО БЕЗЗАКОНИЕ В МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ИМ ДАВА ДА КРАДАТ СВОИ АБОНАТИ В САЙТОВЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА,КОИТО ВЗИМАТ 5 ЛЕВА ЗА SMS БЕЗ ДА УВЕДОМЯТ ПОТРЕБИТЕЛЯ


   От 10-15 години,ако не и повече у нас процъфтява слабо познат тип престъпна схема или ако щете: "ало"-измами на мобилните оператори. Те охотно участват в "бизнес" със сайтове за секс и запознанства и им регистрират импулсни телефони,които "заговарят" жадни за интимност младежи с лъжливи обещания за интимни срещи и залъгване със съответни снимки. Понякога това става чрез пряко общуване на потребителя със специално наети мъже или жени а друг път чрез SMS-и,пускани от сайтове на самите мобилни оператори. С такива SMS-и младежите биват придумвани към интимни срещи с хора от противоположния пол,като подобна уловка вероятно е предвидена и за гейовете.

  В тези случаи правилата на сключените договори с мобилния оператор не важат: една минута телефонен разговор или един SMS,пуснат от потребителя към такъв сайт му взима 20 пъти по-висока цена от обикновената! Никой обаче не си прави труд да предупреди хората за тази внезапна промяна в цената- те биват оставяни да се "овътрят",а после съответния мобилен оператор кара излъганите да плащат сметки от стотици и хиляди левове!

  Ако някой каже,че тези сайтове не са на мобилните оператори,той греши: парите за такива разговори и SMS-и ги прибира не сайта,регистриран да кажем на Сейшелските острови а самият мобилен оператор което значи,че всички тези крадливи сайтове са собственост на "оператора" или работят в тясно съучастие с него,за да обират народа на България!

  Тази престъпна схема датира от началото на века,ако не и от по-рано но при всички случаи от време,в което никой не беше и чувал за ГЕРБ и за Бойко. Затова тя не е измислена от него,както би казал някой избягал от 4-ти километър червен истерик,а от любимата му  червена шайка,която крадеше народа на България от 1944 до 2014 г. и дори днес не е престанала да го краде!

  Беззаконието,което правят мобилните оператори в случая е налице,което личи от следните четири аргумента:

1. В личния договор,който всеки човек сключва с "операторите" никъде не е записано,че те имат право да му взимат по 5 лв. на SMS или на телефонен разговор за минута! Това обаче се прави системно,но никой не знае по силата на кой закон се извършва тази промяна в уговорените правила!

2. Правата на потребителя в случая са фрапантно нарушени,понеже съответния сайт не е предупредил нито един абонат за внезапната промяна в цената на SMS-ите и разговорите.

3. От данъците,които мобилния оператор плаща на държавата никъде не се вижда дали е платен данък върху получените по този начин от него незаконни печалби,свързани с измама на потребителя и набутването му в схема без правила при сключен договор с оператора,в който тези цени не са споменати! Ако съответния "оператор" излъже 1000 души на ден с по 300 лв. например,той прибира 300 000 лв. незаконна печалба дневно,което прави 100 млн. лева (ок. 50 млн.евро) годишно! Има ли мобилен оператор,който да е платил данък върху тези 100 милиона лева,непредвидени в договорите с потребителя? Няма разбира се,нито пък някой е уведомил Комисията за защита на потребителя за този пладнешки грабеж!

4. Никъде в личните ни договори с мобилните оператори не се посочва конкретната цената на телефонен разговор или SMS,която ще взима "оператора" от нас което означава,че червените предшественици на Бойко са оставили народа на "милостта" на "оператора" и разделят неотчетените милиони с него!

    image

  На тези беззакония,които са само върхът на айсберга трябва час по-скоро да бъде сложен край,понеже е обидно народът на България да бъде превръщан в жертва на крадци,които нямат мярка и прибират последните стотринки от джобовете му,без да спазват никакви правила! Затова,след разчистването на мършата в хазартния бизнес идва ред на мобилните оператори и ако ГЕРБ са си на местото както дават изглед досега,те в недалечно време ще се заемат с "невидимите" крадци ,които протягат ръце от нашите мобилни телефони и пребъркват джоба на всеки от нас!



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Ми оти ЧЕРВЕНО беззаконие бе, Божко?
03.02.2020 10:13
?
.
Оти червено?
.
.
цитирай
2. bojil - (Ми оти ЧЕРВЕНО беззаконие бе, Божко?)
03.02.2020 22:24
krumbelosvet написа:
?
.
Оти червено?
.
.


Оти е от Сталин вдъхновено,от крадливите му орди!
цитирай
3. krumbelosvet - Ма Сталин умре 1953-та
04.02.2020 08:16
А "мистър 10%", Божков, бог да го прости (да не ти е роднина?), беше МИНИСТЪР от правителството на Фил Кенеди , върл анти-ком и ру-фоб.
И една снашица, бясна седесарка, от нейните уста съм чул, че "никога не е била такава кражба" както от хората на антикома Фил. Той затова ЖЖ, честен наивник, го свали.
цитирай
4. batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю!
04.02.2020 13:09
Вече дойде времето, в което всеки започва да си плаща за тарикатлъците и мизериите, като изпитва и изживява върху гърба си последствията от гадостите, които е причинил, та белким му уври бетонната глава и започне да осъзнава какви ги е вършил... :)
Поздрави за актуалната тема, Божо!
цитирай
5. bojil - (Ма Сталин умре 1953-та)
06.02.2020 01:23
krumbelosvet написа:
А "мистър 10%", Божков, бог да го прости (да не ти е роднина?), беше МИНИСТЪР от правителството на Фил Кенеди , върл анти-ком и ру-фоб.
И една снашица, бясна седесарка, от нейните уста съм чул, че "никога не е била такава кражба" както от хората на антикома Фил. Той затова ЖЖ, честен наивник, го свали.

Сталин услужливо умре преди да ни е затрил,ама сталинистите още не са умрели- бясната "седесарка" Курнела,за която говориш е жив доказ за това!
цитирай
6. bojil - Вече дойде времето, в което всеки ...
06.02.2020 01:25
batogo написа:
Вече дойде времето, в което всеки започва да си плаща за тарикатлъците и мизериите, като изпитва и изживява върху гърба си последствията от гадостите, които е причинил, та белким му уври бетонната глава и започне да осъзнава какви ги е вършил... :)
Поздрави за актуалната тема, Божо!

Сърдечно благодаря- поздрав и на теб приятелю!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1789941
Постинги: 292
Коментари: 5331
Гласове: 64661
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада