Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2020 10:00 - ОТВЪН СЕ СМЕЯТ, ГЛЕДАТ СЕИР, ИСКАТ СРИВ НА БЪЛГАРИЯ!А. ДОГАН към туркините -"Вие купувайте земя и раждайте, другото оставете на мен"
Автор: jupel Категория: Политика   
Прочетен: 1901 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 24.07.2020 15:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бойкооо...,стига сте лъгал, че Деница  Желева била с коронавирус и още няколкото там, а Вие сте под карантина!!! Ами крийте се,  но докога ще се криете - предател на род и Родина?! Мутрата.   https://www.svobodnaevropa/a/30744867.html   Деница Желева е новият шеф на кабинета на премиера! Хоп, още една калинка!   https://m.offnews/news/Politika_8/Denitca-Zheleva-e-noviiat-shef-na-kabineta-na-premiera_704428.html
23.04.2020Владимир Алексеев България -Психиатри с писмо до Доган и Радев: Бойко Борисов е луд, вземете мерки-  Защо до Доган, откъде накъде ?!

Сега ще изкарат Борисов психично болен, че да го спасят от затвора, а

защо Тодор Живков не го изкараха болен, когато го осъдиха и направо вкараха в

затвора? 
Аз мисля че основното е да се наблегне на това че БОЙКО БОРИСОВ , ИВАН

ГЕШЕВ,

Д.ПЕЕВСКИ И А.ДОГАН  С НЕГОВИТЕ ФЕРМИ И КУПУВАНЕ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ГОВОРИ НА РАБОТНИЧКИТЕ СИ  ОТ ФЕРМИТЕ ДА КУПУВАТ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ И ДА РАЖДАТ, ДРУГОТО  ДА ОСТАВЯТ НА НЕГО! Доган и турските партии ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

Трябва да бъдат СЪДЕНИ, в затвора ВЕДНАГА,  а не да ги

разсейваме и народа с някакви оставки? ТО ОСТАВКИТЕ ИДВАТ АВТОМАТИЧНО

СЛЕД КАТО СА ОСЪДЕНИ!


НО ОСЪДЕНИ ПОЛИТИЦИ МАЙ НЯМА В БЪЛГАРИЯ?!

ТЕ ЗАТОВА И ГЛЕДАТ ДА НИ ИЗПРЕВАРЯТ И ДА ГО

ИЗКАРАТ ЛУД.

Може, но не е чак толкова луд

колкото се прави.

МОЕ МНЕНИЕ.

 ТА ТОДОР ЖИВКОВ БЕ ВКАРАН НА МОМЕНТА В ЗАТВОРА,

А СЕГА КАКВО НАБЛЮДАВАМ...?!  

Има ли осъден политик в България? За убийци смъртно наказание?

Терор, мачкане, геноцит на слаби народи, нации

предложени за унищожаване с помощта на тяхни мафиоти-управляващи.

Искат кръв, освен  болести , изкуствено вкарани инфекции на хора от народа гладни и голям брой все млади прогонени за роби там в Западна Европа и Америка.

Всеки ни го слага, слаби сме били отвсякъде погледнато, егоисти, злобни, завистливи!

Пенсии с по 5-9лв нагоре, а цените на всичко с 50% покачени. И заплахи, не голи, просто го вършат, убиват народа-обикновения човечец.

Европейските страни-западните си гледат рахата,

изобщо не ни обръщат внимание,

това което дават 90% не отива за народа български,

а ни обвързват със заеми и ни правят все по –зависими.


image

image

https://www.informiran.net/%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%B8%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8-%D1%81-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE-%D0%B4%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD-%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA/

image

Дали това е ход да НЕ ГО СЪДЯТ?!

Загледайте се, очите му разкриват всичко...ужас!

23.04.2020Владимир Алексеев България -Психиатри с писмо до Доган и Радев: Бойко Борисов е луд, вземете мерки-



5 водещи български психиатри и психолози са написали неогласено публично писмо до Ахмед Доган и президента Румен Радев, във връзка с “клиничното състояние” на премиера Бойко Борисов.

 

Според тях, на база на анализи на публичното му поведение, Борисов страда от “остра бютицистична патология” и това го прави неспособен да заема висша държавна длъжност.

 

  Докторите призовават Доган и Радев да “вземат мерки” по отношение на сигурността на държавата, а след това – да им се позволи да извършат директен обстоен преглед, за да могат да помогнат на Борисов и като пациент. Ето го писмото, което ни предостави наш източник в президентската администрация. Без редакции.

 

“До Румен Радев – президент на Република България До д-р Ахмед Доган – почетен председател на ДПС
Уважаеми г-н Радев, г-н Доган, От името на 25 водещи български психиатри и психолози с дългогодишен стаж, ви пишем това писмо, без да го обявяваме по медиите, тъй като интересът ни е чисто професионален и за доброто на държавата. Обръщаме се към Вас, за да вземете необходимите мерки, тъй като професионалната ни оценка е, че министър-председателят не е медицински способен да упражнява висша държавна служба.

 

Диагностицирането е направено от проф. Илчо Жечев – специалист с 30 години опит, вкл. специализации в Германия и САЩ. За да е сигурен, той е поискал съвета на още двама колеги със сходен авторитет – доц.Иван Лазаров и доц.Петя Иванова. И тримата са на едно и също мнение – г-н Борисов страда от “остра бютицистична патология”.

 

Това е средно по опасност психиатрично състояние. Понякога може да доведе до буйства, изпускания на нервите, прибързани решения, или дори до агресия. Обикновено се активира при някакъв вид посегателство над личните чувства на заболелия. Например – да бъде нападнат, че е грозен, глупав или да му се подиграват. В този случай, той приема това като остра агресия, счита себе си за перфектен, дори за превъзхождащ останалите, и реагира твърде остро.

 

В общия случай, състянието може да се контролира с лекарства. Но във всички случаи, това състояние е твърде рисково за лице, от което се очакват важни решения, свързани със съдбата на милиони хора. Поради тази причина, то е в списъка по Наредба 456/2004 г., за заболяванията, несъвместими с упражняването на висша държавна длъжност.

 

С цел да не бъдат търсени политически мотиви, поканихме това писмо да бъде подписано и от други колеги, за да се разбере, че целта ни не е да се месим в управлението на държавата, а единствено да помогнем да не бъдат допускани грешки, дължащи се на болестни състояния.

 

Молим също така, след като вземете мерки относно сигурността на държавата, да ни осигурите възможност за обстоен преглед на пациента, за да му осигурим качествено лечение.   С уважение: проф. Илчо Жечев   Следват подписи: доц.Иван Лазаров доц.Петя Иванова д-р Мирослав Ненковски д-р Петър Мисев д-р Иван Богоев д-р Жени Найденова д-р Илко Радев д-р Теодор Тонев д-р Радко Димитров д-р Иванка Петрова д-р Кирил Бояджиев д-р Михаил Мичев д-р Стойко Михайлов д-р Георги Спратов д-р Иван Киров д-р Петър Гълъбов д-р Васил Златев д-р Иван Смилов д-р Красимир Гайдарски д-р Мено Стоянов д-р Кирил Кирчев д-р Гинка Петкова д-р Ваньо Хилалов д-р Гергана Грънчева … Източник: https://write.as/4udoslav/25-psikhiatri-s-pismo-do-dogan-i-radev-boiko-borisov-e-lud-vzemete-merki   4udoslav


В ЕС Борисов го имат за шут, клоун наблюдавам държанието им с него ,особено на Меркел,която явно го е осиновила с цел.

Сега хванаха цаката на непокорните с болести и инфекции, ГлАд и мизериЯ. Има хора живеят с по едно кисело мляко, а те си играят игричките с милиарди и си бият лактите , кикотят се, оправят си маските над носа.

 

БОЖЕ, ГОЛЯМ ЦИРК, ОСОБЕНО С ТЕЗИ ЛАКТИ И МАСКИ НА СРЕЩИТЕ В ЕС. Решенията им са неадекватни за зависимите няколко източно европейски държави.Ами просто да ни нямало.

ББ има нужда от психоекспертиза, но им е нужен такъв луд в параноя .

Той бил Бог, бащица и само той можел да спаси България!

Направо ни се канят за зимата да очакваме отрови и болести, ясно вече откъде ни ги пускат.

Детето отделя слабо вирулевентен патоген, който вече е балансиран от имунната му система.   „Училищата и предучилищните деца трябва да бъдат открити първо. Те не се разболяват, няма да има увеличение на заболеваемостта сред тях. Влизането в нашето население вече ще бъде отслабен вирус “. Децата ще ни спасят, без никаква ваксина, а те бяха затворени!” Ами ясно що.

И забележете кога и къде в коя държава . Този коронавирус как не хвана нито един министър председател, управляващ от най-горе , особено в източните европейски държави, които са РОБИ на няколко западни! В Англия, но тя си позволи брекзит у нас лови хора неудобни на Борисов, както и нелепи катастрофи! Побоища, насилие, мафиотщина в България.Това искат в ЕС .

 

ПоСТо ле, знаем вече кой си, що си, нечестивецо луд! Масово се пише от чужди профили, разбиват се пароли, факт е, че аз я сменям всеки ден, понякога и два пъти на ден след пореден неуспешен опит да влезна в профила си. И то в сайтове , за които знаят моите недоброжелатели че съм там. Лудите правят нас на луди -Ботев го е казал.

Щом позволяваме. Само бой, кучето с бой пуска кокала дори оглозган. Няма начин да е без кръв, те това искат,болести,кръв и неграмотни млади на онлайн обучение, че да простеят, та да ни мачкат по лесно.

ЦАРИ НАСИЛИЕ, РЕКЕТ, МАФИОТЩИНА И ПРОСТОТИЯ!

Нямам думи, пълна отврат !


А.Х.Т. sekirata cekupama 




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2443549
Постинги: 2836
Коментари: 1224
Гласове: 14315
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031