Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2020 08:50 - Отровните
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 814 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази сутрин в ефир е отровният Арман Бабикян. Първото ми впечатление сутринта - гледа като наркоман. Напълно логично - само психо може да бъде изпълнител на чужда воля, а вече споменахме как интересите на САЩ и на Русия се сблъскват на Балканите. И няма никакво значение кой бил на страната на руснаците и кой - на американците. Все едно, всички такива като отровния Бабикян изпълняват чужди интереси. 
Както разбирам, според Бабуняка, протестът залага на негатива - да прогоним тези, тези и тези. Но кой да оглави държавата нямало значение, важното било политиците да се съобразели с исканията на хранилкаджиите. Тоест, ако се съди по това, което отровният Бабикян казва, протестът иска да разкара ГЕРБ, за да могат други политици да се възползват от будалите в палатките и да се наядат на власти пари. 
Въпросът за правото на протест. Палатките били разтурени от полицията поради нарушяаване на Закона за движение по пътищата. Обаче! Отровният Бабикян лицемерно цитира Конституцията, която давала право на протест. Така е, отровнен Бабикян. Обаче Конституциятао разрешава протести на ХОРАТА, а не на МАЙМУНИТЕ.  Къде в Конституцията пише, че можете да нарушавате другите закони залади правото си на протест? Къде в Конституцията пише, че протестът предполага разпъване на палатки пож улици и други обществени пространства, замерване с камъни и с други предмети? Къде в Конституцията ви се разрешава да окупирате кръстовища? 
Кой закон ви дефинира, че протест е блокиране на улици, замерване на хора и сгради с предмети, чупене на врати и прозорци? Кой закон ви дава такива права? Конституцията ви е разрешила протест, но не и криминално поведение, съпътстващо протеста!
Като се замисли човек, Пасков излиза да е прав. Западът обмисля да пожертва Бойко заради интересите на САЩ, които делят мегдан с Газпром на Балканите. Щатите се опитват да оизтласкат Газпром, и ако не могат да получат осуетяване на сделките с руския гигант, то насъскват тъпанарското население да свали държавните глави и да им избере нови държавни глави, които ще изгонат Газпром и ще доведат на Балканите америкнски енергийни фирми. На руснаците мед им капи на сърцето, ако сметнат, че волю-неволю аз защитавам интереситне на Газпром. Всъщност, аз работя по въпроса да откажа българите от зависимо поведение - едни са зависими от запада, други - от Русия. И двете неща са еднакво вредни. Факт е, обаче, че в момента протестите са обхванали държавите, през които трябваше да минат тръбите на Турски поток. А за САЩ Турски поток е нежелан. Обаче САЩ не организират сваляне на Ердоган, от него зависи газовото споразумение за транзит на газа. Понеже Ердоган е доста тужка хапка за американската уста. А балканските правителства могат лесно дяа бъдат дирижирани чрез улични протести. 
Защо започвам да се убеждавам, че Пасков е прав за това - кой стои зад протестите и чии интереси обслужват протестите? Като съдя по поведението на разни хора. Бойко отстъпва, държи се неуверено, вместо да заповяда окончателно разпръскване на палатки и други битпазарски боклуци от улиците, той какво прави? Нарежда на полицията да не докосва хулиганстващите хранилкаджии и да не пипа палатките им. 
От друга страна, самите хранилкаджии стават все по-нагли. Вече имам сценария на действията им. Отначало минават по улиците, викайки, свиркаойки и замервайки да когото и каквото намерят. После започват спектаклите като този с ковчега. После опъват палатки, стовалват контейнери за боклук, строейки си барикади. Нападат граждани и полиция. Лъжат, че не са нападали. 
Накрая Сивият кардинал от задкулисието нарежда нао управниците ни да се предадат и да подадат оставки. С което маймуните озверяват, а точно в този момент заинтересованите политици ловят риба в мътна вода. Намърдват се в парламента и така до края на света. 
Защо мисля, че има чуждестранна намеса – може да е американска, може да е и руска, и двете държави имат интереси тук. Защото от опит знам, че българите са страхливци и протестират само тогава, когато знаят, че някой стои зад гърба им, велика сила, чужд посланик, чуждо разузнаване. Само тогава българите са смели, та чак нагли. Случаят в момента е именно такъв. 
Много добре знам, че хора като мен са белите врани на обществото. Понеже ние критикуваме, когато това е рисковано и трудно. Без да се надяваме на велика сила да ни троняса. Без да чакаме някой да ни защити. Не сме много. Но сме специални. Хранилкаджиите не са от нашите. Те са типичните зависими хора, криминално проявени, психически неустойчиви, сексуално неустойчиви, политически нули. 
Хранилкаджиите обнагляват, когато някой им помага, някой им гарантира победата. Такъв някой има зад кулисите. Време е да разкъсам и унищожа кулисите, за да лъсне Сивият кардинал, който сменя правителствата у нас както му скимне. 
Такова задкулисно поведение е вредно за България, от 1989 г. досега все правителства сменяме и все системата ни убива на чепика. Ако смяната на правителство, на система и на ценности стане веднъж, може да бъде разбрано. А ако стане навик на уличните терористи, има задкулисен елемент, който трябва да се премахне. Не може съдбата ни да зависи от улични терористи. От отровни хора като Бабикян, Хаджигенов и Минеков. 
Има индикации за чуждестранна намеса в тези протести и тя е рецидивираща. Стига площадни циркове. Време е за работа. Това, дето викате против тогова или оногова, не е работа, то е хайлазлък и ще ви излекувам от него. 
Кой още е отровен? Мая Манолова. С времето списъкът ми ще се попълни. И ще има да вадя отровни жила  от задниците на разни политици. И, Майо! Ще ти натикам жилото в задника, та до устата ти. 
Идиотите, които врещят като стадо маймуни, те са само масовката. Тия, дето дирижират протеста. Тях търсете. Защото за 30 години друго на правят, освен да протестират, разрушават и събарят. Може би това е изживяване на комунизма, когато протестите бяха забранени от същата тая БКП, чиято наследница днес е БСП. Обаче време ви е да пораснете. Времето на уличните хулиганства свърши. Избирайте. Или приключваме с уличния тероризъм, или настава всеобщ уличен тероризъм и закон на джунглата. Тогава няма кой да ви защити. Сега полицията е длъжна, а тогава - няма да е  длъжна. 
Продължитуе ли да пренебрегвате законите само защото протестирате, закони няма да има. Това е, простичко казано. 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180146
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031