Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2021 09:59 - Бихте ли премахнали маската си, докато разговаряте с мен?
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 554 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.04.2021 10:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Бихте ли премахнали маската си, докато разговаряте с мен?

От Алън Стево

30 март 2021 г.

 image

Изображение: StornowayGazette.co.uk


1.) Ако знаете, че маските не работят , и

2.) Знаете, че повече няма да ги носите през живота си и

3.) Знаете каква лъжа продължавате, носейки маска

4.) Бих искал да помолите да спрете да оставяте другите да лъжат във ваше присъствие.

Спрете да оставяте хората да ви говорят, докато са маскирани. 


След като разберете какво е лъжа и кое не е лъжа, не е само вашият морален и етичен дълг да не говорите лъжите, това е и вашият морален и етичен дълг да оспорите лъжите, изречени във ваше присъствие.

Това е важна разлика между мъж и дете, жена и дете. Вие сте един или друг. Вие не сте аморфното сиво пространство на лошо поведение, известно като „тийнейджър“, популяризирано от търговците след Втората световна война, за да печелите пари от тази демографска група.

Човек е или дете, или възрастен 

Вие сте или дете (едно без репродуктивна способност), или възрастен (такова с репродуктивна способност). Преломният момент от детството към зрелостта е, когато трябва да се иска повече от един човек. Те са възрастни.

Детството е когато се формират доблестни мъже и добродетелни жени. Възрастните години са, когато са призовани към действие и заточени в инструмент за добро, войн, който оформя света около тях и напредва, причинява добро и праведно.

Модерността иска да забавите зрелостта за неопределено време 

Модерността толкова силно иска да не го разпознавате. То иска от вас да удължите юношеските години, юношеството, не до двадесет години, не до тридесет, а до четиридесет, петдесет, шейсет или след това.

Ако успеят да ви убедят да избягвате всякаква отговорност и да възлагате на всяко задължение, което има значение, маркетолозите и другите могат да ви държат емоционален и реактивен тийнейджър през всичките ви дни. Те могат да ви задържат като емоционално манипулиран клиент на мечтите, който винаги са искали: вечен тийнейджър с пари, които да похарчите. В това състояние вие ​​сте идеалът на маркетинговата индустрия.


Вземете правителствения универсален основен доход, харчете послушно, играйте видео игри, пушете трева, гледайте мръсотия, играйте със себе си, понякога дори може да се прецакате с някой друг, подхранвайте вкуса си към екзотиката по много начини, включително да ядете епикурейски изкушения от далеч разпръснати култури, може би пътуват от време на време, правят достатъчно добро в света, за да успокоят съвестта си, когато се натоварите, дайте много гласови и лесно сдържани мнения в социалните медии, загрижете се за най-несериозните неща и най-важното останете послушни за следващите десет или двадесет или тридесет години, докато вашите залагащи на тази земя поставят всички правилни системи, за да разберат какво да правят с вашия вид.

Колкото по-дълго може да бъдете възпрепятствани да имате дете, толкова по-добре. Този акт на забавяне на другите или отвличане на вниманието на другите от раждането на дете е важен фокус на много лоши актьори в съвременността, защото те знаят какво прави детето с мъж. Това е склонно бързо да доведе до тийнейджърските години и да го фокусира.

Да имаш дете може да оживи такъв фокус, особено за мъжете 

Раждането на дете прави това както за мъжа, така и за жената, но това е особено трогателно и внезапно събуждане за мъж, който няма шокиращо и невъзможно да се игнорира напомняне за неговия тиктакащ биологичен часовник от първия месечен цикъл което изведе една жена от детството, до деня, в който месечният цикъл вече не е. Това е подарък, който се дава на жените и този подарък е трудно напомняне за пренебрегване.

Слабините на мъжа са най-личното и чувствително място. Слабините на жената са най-личното и чувствително място.

Кръв - знак за вреда и опасност при всички други обстоятелства, тече от слабините на жената в продължение на една седмица на всеки четири седмици. Трудно е да се надцени подаръкът, който природата е дала на всяка жена, като репродуктивната й система изкрещи по този начин „Обърнете внимание на мен!“

Мъжете не са им направили такава услуга. Представете си работата, която е необходима, за да убедите жената, че кръвта, изтичаща от най-важните й части, не е голяма работа и да я игнорирате до трийсетте си години или повече, защото кариера на първо място, забавление, разсейване, прекалено зает, без голяма работа и други разкази.

Това е голяма победа за търговците, когато кръвта от слабините може да се превърне в „Не толкова голяма сделка, просто се насладете на продължителните тийнейджърски години.“ Да заслепим толкова много жени за техните биологични часовници и намаляващата репродуктивна способност е една от най-значителните вреди от тази ера, извършени върху обществото.

Да, мъжете нямат такъв дар. Често раждането на дете тласка мъжете към зряла възраст.

Дори след като имате дете, насърчението да бъдете тийнейджър е мощно 

И ако се събудите с дете, примамката да позволите на някой друг да отгледа детето ви чрез задължителната училищна система, многото извънкласни дейности, многото насърчения за развод и привлекателността да се съсредоточите първо върху себе си по толкова много начини всички да бъдат културни насърчения да продължите да бъдете тийнейджър дори и след раждането на детето ви.

Търговците искат да възложите отглеждането на деца на външни изпълнители, доколкото е възможно, и да се съсредоточите върху удължаването на тийнейджърските си години. Това също изглежда все по-скоро като безспорна победа от тяхна страна. Толкова много родители са убедени, че раждането на дете е преди всичко биологична роля.

Огромният брой родители изглежда приемат, че нямат бизнес да отглеждат дете през по-голямата част от деня и че всеки, който се интересува от отглеждането на собствените си деца в собствения си дом, вместо да възлага тази работа на учител в училище, заслужава наказанието да бъде даден тежък и строг преглед от държавата. Движението за домашни училища и внезапното нарастване на домашното обучение заедно със съответния срив на образователната система в средата на Ковид определено нанесоха този удар.

Контрол на раждаемостта, аборти, приложения за свързване, опитване на каквото и да било само веднъж, хомосексуален секс, замразяване на яйца, рискове от развод, вездесъщият пример за домове с самотни родители, феминизъм във всичките му форми, критична феминистка теория, критична полова теория и свързване културата са приятел на стремежа на модерността да удължи тийнейджърските години.

Традиционната култура, насърчаването за сдвояване на млади и сключване на брак с млади, разводът не е опция, един брак, който трае цял живот, са насърчение за по-бързо придвижване на хората в зряла възраст.

Любимият ми философ определя хедонизма - термин, толкова основен за разбирането на живота 

Любимият ми съвременен гръцки философ определя хедонизма като „Това, което не води до създаване на деца или отглеждане на деца до зряла възраст“.

За това той има мощна точка. Децата ви превръщат в повече. Децата помагат да ви превърнат във възрастен. Децата са последната жизнена линия между траекторията на обществото днес и бездната. Децата са последният спасителен пояс за толкова много хора.

Не е трябвало да бъде по този начин, но нашата култура - която по култови начин е толкова убедена, че е победила биологията и може да премахне природата - ни е тласнала към тази точка.

Навсякъде около теб са лъжи.

Как възрастният реагира на лъжите около себе си 

Възрастен не си казва лъжи и не позволява да се изричат ​​лъжи в негово присъствие.

Той знае своите граници, той съобщава своите граници и защитава своите граници.

Той познава своите ценности, той съобщава своите ценности и защитава своите ценности.

Той не само не позволява да се преодоляват неговите ценности в собствения му живот, той не позволява и неговите ценности да се променят в негово присъствие.

Има много причини, че това поведение е добро и назидателно за себе си и другите. Едно от тях е лидерството.

Да оставиш лъжата да се носи във въздуха несъмнено изпраща грешно съобщение до всеки, който слуша.

Това е пример за това как вие, възрастният в стаята, давате съгласието си за лъжата. Вие казвате: „Това скандално изявление ми стои толкова добре, че няма да кажа нищо.“ Възможно е обаче да имате точно обратното убеждение за току-що казаното.

Не така обаче другите ще тълкуват мълчанието ви. Мълчанието ви ще се тълкува като мълчаливо одобрение. Съвременността иска точно това мълчаливо одобрение от нас - мълчание пред отвратителното или дори кимане на главите ни плахо пред лъжата, така че да не е ясно дали вашето кимане означава „слушам“ или това означава „ С цялото си сърце съм съгласен с това, което казвате. ”

В такива моменти е необходима яснота.

Ако ще бъдеш възрастен.

Ако искате да бъдете лидер.

Необходима е яснота.

Бъдете много ясни.

Много чисто.

Това означава да наречем лъжата лъжа. Не позволявайте на лъжата да се носи във въздуха безспорно, неидикулирана.

Това означава, че не се впускайте в лъжи.

Това означава, че не хранете лъжи.

Това означава, че не насърчавайте лъжите.

Това означава да не допускате лъжи.

Отблъснете се срещу тях и всяко зло, където и да се появят.

Мощна и настояща лъжа през 2021 г. 

Едно място, на което се появяват лъжи през 2021 г., е лицето на приятели, съседи, членове на семейството и сътрудници. Лъжите винаги са се появявали там, но сега те са се появили във физическа проява като маски за лице.

Когато видите маски за лице, не е достатъчно да откажете да ги носите. Трябва да им откажете комфорт във ваше присъствие. Трябва да се обявите срещу тях.

„Бихте ли свалили маската си, докато говорим?“

„Намирам за доста грубо, че ми говориш през маска. Бихте ли свалили маската си? “

Майка, която чете тези страници, ме научи на нещо съвсем специално тази година. Нейният син, който има аутизъм, трябва да чете по устните, за да разбере хората. Той не може да разбере хората по друг начин. Това имаше смисъл. Но след това тя продължи: всички ние трябва да четем устни, за да разберем хората. Не е само нейният син. Всичко е на хората. Никога преди не съм осъзнавал колко всъщност е това и защо толкова много комуникация се губи чрез телефон, текстово съобщение и маскирана комуникация.

„Трудно ви разбирам, защото трябва да ви видя устните, докато разговаряме.“ 

„Трябва да видя устните ти, за да те разбера правилно. Бихте ли изпуснали маската си, когато говорите с мен? ” 

Ако ви отговорят не, продължете, след като сте регистрирали жалбата си срещу поведението, или можете да поискате да говорите с някой друг, който няма да бъде толкова груб. Вие давате помощ на лъжа и помагате за нормализиране на културата за насърчаване на лъжите, ако не помолите другия да изпусне маската си.

Както повелява чувството за благоприличие, с тези, които четат устни, трябва да се общува по начин, който те могат да разберат най-добре.

Маските за лице никога повече не трябва да се носят. Лъжата на маската за лице трябва да бъде отчупена в собствения ни живот и в живота на хората около нас. Настроенията около вас трябва да се променят, така че да се знае, че както не сте лъжлив агностик, така и вие не сте агностик на маска за лице. Вие не ги искате във ваше присъствие и със сигурност не, когато някой ви говори лице в лице.

Ако все още не знаете как да се маскирате на 100% през целия ден, прочетете бестселъра на Алън Стево „ Маски за лице в един урок “.  Става въпрос точно за това: как никога повече да не носите маска и да го правите лесно, законно и етично. Ще бъдете шокирани колко лесно е първият път, когато го опитате, и ще се чудите какво ви е отнело толкова време. Прочетете неговите  статии на LewRockwell.com по темата. Регистрирайте се за неговия имейл бюлетин и класове по темата в RealStevo.com . 

Най-доброто от Алън Стево




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39924631
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930