Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2021 15:38 - Хапване, пийване и милиони за ваксини или за… каптагон?
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 1586 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image Дружба: Борисов, Домусчиев и Горанов, от другата страна...

Вече не е възможно да се опровергават лъжите на Борисов. Той говори абсурдни и нелепи неща, които трудно могат дори да бъдат коментирани, освен чрез медицината. Например онзи ден Борисов заявява, че България вече била 100% енергийно независима.
Как му хрумва такава глупост, при положение, че Евростат отчита 9,2% спад на енергийната независимост на страните-членки на ЕС за 2019 г., а за 2020 – още поне 2% надолу?! Отчетени са енергията от възобновяеми източници, атомната енергия, твърди изкопаеми горива, природен газ, суров петрол и пр. Откъде Борисов изсмука тези фалшиви данни? Към кого са насочени? Защо?

Патологичният лъжец се познава по това, че започва да лъже, дори когато няма нужда и освен това, започва сам да си вярва. Борисов в огледалото - завършен профил...

На 11.02.2021 Националния статистически институт, който е под контрола на Борисов дава 38,1 на сто енергийна зависимост на България.

Според други източници енергийната зависимост на страната ни през 2020 се понижава за периода 2000-2018 г. – от почти 50% до малко над 45%. Малко над 45 на сто… Той ни замеря от джипката с някакви 100%!...

Още не отшумял този фойерверк и ето ти нов. “Много съм щастлив, защото на европейската карта за ваксинация ще се присъедини и България. Много държави ще си отдъхнат. Дори да стартират днес другите, ще са с 16 месеца след нас. А ние за 16 месеца ще произведем стотици милиони ваксини и ще спасим стотици милиони животи”.

Ние ще произведем стотици милиони ваксини!... Много мило, но повод за санитарите от „Св. Наум“ на 4-ти километър да са в готовност...

"Биoвeт" e дъщерно дружество на фармацевтичната компания "Xювeфapмa", ĸoятo e coбcтвeнocт нa бpaтятa Гeopги и Kиpил Дoмycчиeви. Koмпaниятa има пpoизвoдcтвa и в Бoтeвгpaд, ĸaĸтo и в Ceвepнa Maĸeдoния. Πpeз ceптeмвpи 2019 г. "Биoвeт" oтĸpи нoв зaвoд в Πeщepa, ĸaтo инвecтициятa в нeгo бeшe нa cтoйнocт 300 млн. лв. Toвa бe нaй-гoлeмият пpoeĸт в Бългapия, финaнcиpaн пo плaнa "Юнĸep" c 200 млн. лв. C тaзи инвecтиция ĸoмпaниятa yвeличи пpoизвoдcтвeния cи ĸaпaцитeт c 50%. Правителството подкрепи проект на Домусчиеви за завод за лекарства. Борисов е щедър към Домусчиеви: ту милиони за футбол им налива, ту „съветва“ да купят Нова тв, опрощава им дълг за над 50 млн към държвата за неизпълнени инвестиционни програми, а сега ще налее десетки милиони и в производството на ваксини. Нещо, за което не е ставало дума досега въобще.

Екип на БАН работи върху своя ваксина срещу COVID-19, но страната ни все още е много далеч от постигането на успех. Това заяви пред ФрогНюз проф. Асена Сербезова. 

България е далеч от разработването на ваксина, която да помогне в борбата с инфекцията заяви пред БНР на свой ред и главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който чистосърдечно призна, че “не знаел какво има предвид премиера”.

Е, то никой не знае, бе Кунчев, но вие сте тези, дето тичате подире му и повтаряте всяка негова дума като папагали…  

Заводът е голям. Основната му цел ще бъде производство на ветеринарни ваксини, вероятно и бактериални ваксини. Но това е нещо в бъдеще време и няма нищо общо с COVID-19. Това мнение пък изрази акад. Богдан Петрунов от БАН. 

Изниква логичен въпрос - какви ваксини тогава ще се произвеждат след 16 месеца, че чак да се появим на ваксинационната карта като държава и много страни да си отдъхнат? 

Според икономиста Тихомир Каменов в Разград само ще бъдат опаковани продукти на чужди компании. “Тази сутрин разбирам, че става дума за една миялна и една пълначна машина, евентуално за производство на ваксини на ишлеме. Само че тук става дума за първично и вторично опаковане на ваксини“, каза той.

Разбирате ли за каква ненаучна фантастика, за какви болни мозъци става дума? Всъщност тези хора са си направили перфектно сметките. Няколкостотин милиона винаги са добре дошли, а какво ще стане един ден – майната му. Дотогава услужливия българин ще е забравил хвърлените кьорфишеци и поредното жестоко ограбване с благородна цел.

Странна работа. Преди няколко месеца и американски тайни служби - Управлението за специални операции (SOD) се споменават покрай разследване, свързано с фирмата „Биовет“ на Домусчиев. Замесено е и името на Делян Пеевски.

Разследването на българската компания „Биовет“ и бизнесмените Делян Пеевски и Кирил Домусчиев било във връзка с наркотрафик в Близкия изток. Това се твърди в сигнал, изпратен от анонимната поща guerrillamail.com. През същата имейл услуга до медиите бяха изпратени скандалните записи и видеа с премиера Бойко Борисов, които след проверка в чужди специализирани лаборатории се оказаха истински. Според източника, разследването срещу Домусчиев и Пеевски е стартирало през април 2020 г., като основен акцент в него е незаконната търговия на криминални организации от Източна Европа с каптагон. По-конкретно в случая става дума за престъпна синдикална мрежа за производство и дистрибуция на каптагон за Близкия изток, като в центъра на въпросното разследване на американските служби е подозрението, че чрез тази търговия се финансира тероризъм.

Българската прокуратура не е реагирала. Нито ДАНС, която е на подчинение на премиера. Защо ли?

От 2013 г. насам доклади на международни агенции и структурите на ООН за борба с наркотрафика, подчертават че България е основен производител и трафикант на каптагон за Близкия Изток, включително за структурите на Ислямска държава. В България отново - пълно мълчание. Но иначе Борисов и Домусчиев ще произвеждат ваксини и ще спасяват света. Не знам как ви звучи този виц. Но е виц, лош виц. Очевидно в производството на каптагон и трафика му имаме „традиции“, докато с ваксините…

Емил Азар



Тагове:   ваксини,   дилъри,   каптагон,


Гласувай:
0



1. zaw12929 - НА БОРИСОВ ПРИЛИЧА ДА ЛЪЖЕ- НЕ Е Е...
23.03.2021 10:52
НА БОРИСОВ ПРИЛИЧА ДА ЛЪЖЕ- НЕ Е ЕКСПЕРТ И НИКОГО НЕ ЗАЧИТА И СЛУША
цитирай
2. radostinalassa - Избрали са с конкурс простоват човек, който да служи на мофията.
23.03.2021 14:10
zaw12929 написа:
НА БОРИСОВ ПРИЛИЧА ДА ЛЪЖЕ- НЕ Е ЕКСПЕРТ И НИКОГО НЕ ЗАЧИТА И СЛУША

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13134539
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години