Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2020 09:44 - ПИТАМ...ОТГОВАРЯТЕ
Автор: jupel Категория: Поезия   
Прочетен: 743 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 23.06.2020 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


image


На кои преча и защо?

-         поетеси

-         поети

-         писатели

-         чалгари

-         бивши колежки

-         цигани

-         турци

-         помаци писали се поетеси и поети

-         чуждица

-         социални

-         политици

-         привърженици на разните партии у нас

-         медици

-         програмисти

-         собственици на сайтове

-         медии

-         журналисти

-         репортери

-         тинейджъри

-         бизнесмени

-         българи емигрирали навън

-         мигранти

-         хора на управленски постове в градовете

-         учреждения

-         никът ми – sekirata cekupama jupel

-         злобни и завистливи потребители

-         комшии, познати

 

Мога да твърдя , че само на спортистите не преча

и на малкото мои истински приятели и роднини.

 

Моите отговори, а чакам и Вашите:

 -поети, поетеси,писатели – не Ви чета, не признавам повечето стихове, разкази, съвременно  творчество  изобщо и съм го заявила публично,което най-много дразни.Кои? Безсилните и некадърните, самозванците, а те са много.

НО ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ И БИ БИЛО НЕДЕМОКРАТИЧНО ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ,дори и в интернета.Иначе се нарича  ВИД НАСИЛИЕ ВЪРХУ ЛИЧНОСТТА, която и да е тя.

 

-малцинствата – не съм расист, но до болка националист и патриот, което било вредно.  Виждам не само аз,че тези душици са с предимство пред българите  и то в сфера на изкуство и култура, това меко казано ме дразни. Но това съм аз, и ясно ПРЕЧИ МОЕТО АЗ, което също не е демократично,

Трябва да бъдеш себе си иначе си …цървул.

 

-чалгарите, бившите колежки на дъщеря ми и феновете им: гузни са и недоволни, че все пак смазана дъщеря ми е все още жива, а аз не мълча, не се гътам и аз, а съм стара, дори ме пращат десетки пъти в гроба с писания разни. Не ги критикувам заради дъщеря си, а защото просто това не е музика, а порно.Самите компании не са музикални , порно-компании начело с „Пайнер”. Аз съм музикант професионалист и имам право хиляда процента на мое мнение осолено по този въпрос.

 

-политици, управници разни и привърженици на прекалено многото партии в България: Ами ненавиждам Ви и си го признавам, защо съм имала тази смелост?Не заради Слави Трифонов , аз съм си с мое мнение и отвращение от всички в народното събрание и разните партии,това са глисти, метили изяждат организма на всеки българин, по точно търтеи ,безнаказани,сами избиращи се и налагащи се д чужда помощ отвън КОЕТО НАЙ-БОЛИ!

 

-медици и фармацевти- те са бизнес –нищо хуманно в тях, с много малки изключения при лекарите . Фармацевтите са по –страшни от продавачите на отровното внесено месо у нас, казвам го  публично и съм трън в очите естествено. По болници и поликлиники едни клинични пътеки се знаят и това е –вечната пирамида здравна каса и папкането на средства от едните и другите не само европейски пари. Ами гледат от политиците при крадене на европейски пари,защото народ а вече няма пари. Има си и богати, но са подбрани хора предимно на Герб.

 

-Програмисти, собственици на сайтове, медии,журналисти,репортери  и.т.н. : Слугувници! Каквото им наредят  отвън това правят, който не слушка го уволняват –примери много или случайни катастрофи, пребиват, заливат с киселина, премеждия,инфаркти, инсулти,изнасилване, убийства дори….! Собствениците на сайтовете –модове и админи са по-послушни, но и затова там е супер НЕДЕМОКРАТИЧНО-цензура и своеволия отвън не само на хакери.

 

-бизнесмени:

Не съм такава и никога не бих била, защото там е тъмна Индия! Мафиотщина ,някой да се поиздигне и му режат крилата. Дребният бизнес е вреден ,голите го изяждат, както е с рибите-големите ядат малките.Тези неща съм споделяла и пак съм неудобната.

 

-емигранти, мигранти:

За мене са предатели, дупедавци и гъзоугодници и съм го заявила много пъти ,спечелих омразата им, а това моето мнение и е демократично да си го кажа, а не да лицемеря и гледам в паничката си КАТО ТЯХ.Мигрантите  повечето млади,здрави хора умишлено с малки деца са платени  нашественици , малко от тях са наистина бедстващи.Ненавиждам ги и ако зависи от мен не бих ги допуснала дори до границата ни.По времето на войните българите бягаха ли от Родината си?Имаше ли кой да им дава пари да стават мигранти и щяха ли да ги приемат другите държави, то сега ни имат за бели роби ,та тогава?

 

 

-хора на управленски постове , учреждения: Те разчитат на доносите на дребни душици и просто са длъжни да „наказват” Имало сигнал и толкоз, но правят изключения за техни хора ,паралии и връзкари.Корупция,демагогия и престъпност,кражби. Не ги мълча и тези неща ,но защо не ме е страх, не млъквам,щяло да ми доде времето и на мен –заплахи  с гроб, със съд, в Плевен идваха не един от интернета хора ,които изобщо не ме познават и не искат очи в очи да се видим…ами преча им с остър език съм била, ами това съм АЗ. Нали сме демокрация ужким?

 

-потребители, никът ми: Никът ми е повод, не Ви пречи никът ми, а МОЕТО АЗ!!! И тук съм си в правата, в моето лично пространство и вандалщината спрямо моите профили е повече от видна и животинска! Не им харесвам на някои –забележете и на троловете им,.Ами то така лесно! Тролове, фейкове…акъл ми дават хора, които са толкова велики и талантливи, че им пречи една старица с ник секирата?! Нали сте голямата работа,сами провъзгласили се за велики и талантливи,заели някакви постове и имена по подобие на политиците сами избиращи се и налагащи се по нечестен начин,какво искате и защо ВИ ПРЕЧА?Аз нали съм никоя СПОРЕД Вас. По този начин си вкарвате автогол.Има и потребители по лични причини ме гонкат и ненавиждат, нещо съм казала, нещо което мисля, ами няма да съм аз ако не го кажа.

 

-комшии: Злобеят. Как все още се справям в живота супер тежък за мен и то САМА.Коя е пък тая някаква си даскалица,майка на чалгарка и адски злобарка. Та и устата. Ами , драги, повикало обадило се!

 

image

 

И като за край питам пак в очакване на отговори:

 

ИСКАТЕ ДА ВИ ПОДАРЯ, ДА ВИ ОСТАВЯ ПРОФИЛИТЕ СИ, БЛОГОВЕТЕ СИ,ТВОРБИТЕ СИ ЛИ? ЗАЩО ,НАЛИ СТЕ ВЕЛИКИТЕ ВИЕ, ТАЛАНТЛИВИТЕ?

ИСКАТЕ ДА МИ ЗАТВОРИТЕ УСТАТА, ДА СЕ ОСТАВЯ ДА БЪДА МАЧКАНА И ИЗНУДВАНА, РЕКЕТИРАНА,ДА НЯМАМ МОЕТО АЗ, ЗАЩО,ТОВА НАСИЛИЕ ЛИ Е В ДНЕШНА ДЕМОКРАТИМЧНА БЪЛГАРИЯ?  

БРАВО, ”ЧОВЕЦИ”!

 


image

 Р.К, СЛУШАЙ КАКВО, НАВЛЕК....

  Последни 20 регистрирани посетителя 07:25 - rosiela   Нямаш ли си друга работа , та все в блоговете ми висиш? Отдавна съм те заличила от живите.
Що за ...иче си?

Рано ,рано да се събудиш и за цъфнеш при мене, тази,

която не искаш да чуеш и видиш, ТОВА Е НЕНОРМАЛНО!!!

СТИГА СИ МИ ПУСКАЛА СТИХЧЕТА НА ЛИЧНИ ЗА АКОРДЕОНА МИ,

ПИАНОТО МИ, ДЕЦАТА МИ,  ТОВА Е КУФЕЛЩИНА!

СПРЯХ ЛИ ДА ПЕЯ И ПИША ЗА ТЕБЕ? Даааааааа.

Аз изпълнявам нарежданията ,правилата тук, а РК -НЕ.

Вижте в профила и колоко постове има против хората , не само по мене,все критики, това журналист било.
Кво се вжвяваш рОСО НА бОГ ИЛИ ИМАШ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ ,АМИ РЕШИ СИ ГИ ,КВИ ДИРИШ ПРИ МЕНЕ ,НАЛИ РЕВЕШ С ГРУПИЧКИ И ЖАЛБИ ПО МЕНЕ?!
и НИКАКВА НЕ СЪМ НА ЧУ,набий си го в главата.
Не си ти тази която да ми каже кога и къде да пиша, качвам стиховете ,разказите си и клиповете си.То не бяха заплахи, омраза...най-вече за дъщеря ми. По-млада е от тебеи мнооооого по красива ако аз за теб съм грозна.А каква певица си и акордеонистка още никой не е видял ,пусни нещо твое, ха де?

Провокираш ме, но няма да стане

просто давам гласност на наглостта ти 
да ми натрапваш,
а да не ме понасяш-това е противоречие.


И къде е контролът тук?
Защо постоянно ми се пише от администрацията  да не се занимавам с нея

ХА , ДА МИ ОТГОВОРЯТ  СЕГА Росица Копукова защо не предупредят да спре да ме търси  и рови из профилите ми?
Защото неприятностите ми в тях са от нея , постоля и платените им хакерчета.

Последни 20 регистрирани посетителя 07:25 - rosiela
това са само малка част от обидите по мене и дъщеря ми,която пък изобщо няма нищо общо с нашите онтошения,пък сме и непознати с тази джурналистка...


..има къде и как да пусна другите ..
о, идвала в плевен в компания плевенчани и им пяла,свирила ..хайде дайте запис де?

Тази ваша групичка ще си тго отнесе един ден,но не от мен, защото намесихте и дъщеря ми и то не само с писания.

на 21.06.2020 г. в 14:55, Myanmar написа:

Кой е рекъл, че пречите?

Казано ми е ДОРИ в прав текст от потребители и не само тук  с големи претенции и връзки, а всъщност като мене простосмъртни.

Малко цитати -

04.02 21:50 - А ДА СЕ ИЗМЕТЕШ? КАКВО ЩЕ КАЖЕШ?

от: rosiela За постинг: НАПРАВЕТЕ НЕЩО, ПРОМЕНЕТЕ САЙТА ДА СЕ ВЪРНАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В НЕГО!

1. rosiela - Не разбрах защо реве Анита Пернатова?!
21:49

05.01 20:24 - Време е да се ометеш и ти,

от: rosiela За постинг: МАСОВО ИЗСЕЛВАНЕ НА ПЛЕВЕНЧАНИ

фъфло! Измитай се заедно с твоя любим поет Чу.Ще те спра и от ютуб. Одобри | Изтрий   20.01 10:49 - Умира на

от: apostapostoloff За постинг: ТОВА НЕ Е ОТ ЛАНИ

баба ти хурката. Много скоро и от ДАНС ще ти разяснят това. Одобри | Изтрий    


Вируси винаги е имало и ще има,

нелечими болести, както и радиация,

НО С РАДИАЦИЯТА СЕ ПРЕКАЛИ И

ТЕПЪРВА СЛЕДВА УЖАСНОТО.


Hristo Botev Borba -

https://www.youtube.com/watch?v=a5REdmNxpeA

Анита Христова Трифонова -sekirata cekupama
 

 Е, нема как, пак ме накарахте да редактирам!

22 юни 2020.,Плевен

Анита Христова Трифонова sekirata cekupama

...и питам докога ще изчезват мои постинги, които явно не са удобни на някои, които ги трият? Разбрах Ви ,няколкото тежкари тук, хакерствате, като не ставате за нищо друго, чак пък мъжко поведение, завалийките!
 




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2444806
Постинги: 2836
Коментари: 1224
Гласове: 14316
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031