Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2020 10:47 - ЗАЩО ТЕ „ПАК СА ТУК” И ПАК СА СЪЩИТЕ
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1509 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
imageimageimageimageimageimageimageimageimageЗАЩО ТЕ „ПАК СА ТУК” И ПАК СА СЪЩИТЕ

,,Понеже не друг, а БКП отгледа своята собствена опозиция, както квачката пиленцата си. Да припомня: „Фактически партията създаде опозицията. Опозицията не беше двигател на събитията, а продукт. Твърдяха, че 10 ноември бил резултат на борбата на опозицията. Чак да ти стане смешно! Къде, кога и срещу кого се е борила опозицията? Какво е представлявала борбата й?” Това
са думи на бащата на бившия премиер - Сергей Станишев. Като секретар на ЦК на БКП по международните въпроси и участник в Десетоноемврийския преврат той знаеше много неща. Досега никой не го е опровергал и няма как. Откъде ще се намерят аргументи срещу истината? А и нямаше как да бъде другояче. На 11 ноември 1989 г. и след това цялата власт, но преди всичко въоръжената армия, въоръжената милиция, въоръжената Държавна сигурност, въоръжените Транспортни и Строителни войски, облечените в униформи жепейци и пощаджии принадлежаха на Партията и преди всичко на нейната номенклатура. Коя бе онази сила, организирана и способна (разполагаща с финансови средства, медии и оръжие) да повали подобна мощ? Има ли смисъл да се залъгваме, че дейците на т. нар. опозиция бяха внимателно избрани и подготвени в идеологическите институти на БКП, на Държавна сигурност и дори на съветските репресивни тайни служби. Поведението на щрауса няма да ни помогне, а напротив. Изминалите години доказват, че то неизменно вреди. Затова е добре да знаем кой кой е – в миналото и понастоящем.
Не си ли задавате въпроса защо другарите останаха недокоснати. Два пъти уж „антикомунисти” ръководеха страната, а никой не одраска комунистическите убийци, все още живите виновници за лагерите и преименуването на мюсюлманите, за целия непосилен терор, смазал духа на българите. Да видим от какъв род е „първият демократичен министър-председател”. Ст. н. с. Тодор Балканскипризнава: „Някъде бях чел, че все още не са открити капки за дебелоочие!
• читателю, бях потресен като романтичен привърженик на „синята идея” в България след 1989 г. от това, което научих в Огняново [Пазарджишко]:
• човекът, който остана в българската история с бащиното си име Филип Димитров – адвокатът, който учредява първото монархическо дружество в България, който през 1990 г. става заместник-председател на Координационния съвет на СДС;
• човекът, който през 1991 г. стана председател на предизборния клуб на СДС;
• депутат с това име в 36-о, 37-о, 40-о Народно събрание;
• министър-председателят на България през 1991-1992 г.;
• представителят на България в ООН и пр., и пр.,
е роден от първа братовчедка на огняновския партизанин Огнян (Гайтана - неговата майка, е нейна леля, сестра на баща й Филип).
Стефка, която връзва очите на нещастниците [при масовото убийство на невинни хора в с. Огняново], е сестра на Гайтана и също нейна леля.
На 6 октомври 2006 г. разказах тази история на д-р Александър Попов, най-добрият писател-разказвач в Краището. И му казах:
- Виж на какви хора сме разчитали да водят най-достойната идея за промяната? А нас ни преследваха дори затова, че определените за „гадове” Иван, Стоян и Драган са наши далечни родственици!
Роднинската връзка на Филип Димитров с огняновските сатрапи Гроздан и Методи Стоилови е открита от пазарджишката журналистка Невена Петрова (вж. статията й „Филип Димитров имал партизанска жилка. Негов вуйчо е организирал екзекуцията край Луда Яна”. В. „Труд”, 13 март 1993 г.).
В тази статия е поставен въпрос на Гроздан Димитров, смятан за главен подбудител и режисьор на убийствата:
- Какъв ви е Филип Димитров?
Отговорът е:
- Няма да ви кажа!
Продължението на диалога е:
- Той ви е племенник, нали?
- Като знаете, защо питате?
Знаещият много за убийството край Луда Яна или за Кървавия Огняновски помен остава изненадан, когато прочита във вестника „грешни сме били, Господи, ни убеждава журналистка от първа страница на в. „Труд”, 30 март 1993 г. Автор е Андрей Андреев, който обяснява, че роднинството на Гроздан Димитров с Филип Димитров е по „съребрена” линия. Забравил е обаче да посочи, че самият той е син на същата тази Стефка, която връзва очите на жертвите.
Същите тези Гроздан и Методи Димитрови, които организират и провеждат Кървавия Огняновски помен, фалшифицират историята на дядо си. За да го представят за другар на Левски вместо огняновеца Хайдуков, сват на Лазар войвода (вж. при Т. Балкански – „Лазар войвода”, София, 2002 г.).
Преди да стане монархист и демократ, родственикът [им] Филип Димитров се е гордеел със силните хора на Огняново и е ползвал привилегиите на роднинството. Когато нещата се разкриват, той упорито мълчи! Този морален проблем предоставям на историята да отсъди.”
Ето я нравствената пропаст между нормалните люде и подставените лица на комунистическо-ченгесарската номенклатура, която кукловодите се постараха да запълнят чрез подчинените им медии. Неотдавна в предаването „Телевизионна утрин” изтъкнатият комунист и офицер от Държавна сигурност Горан Готев обясни, че не се плаши от Иван Костов. Напротив, сподели как се засекли в чужбина. И тогавашният журналист от вестник „Дума” поздравил действащия прекалено мургав за българин министър-председател, задето „не се разправил с комунистите”.” На което Костов възкликнал от изненада: „Как така? Нали родителите ни бяха комунисти?”
Какво говореше на митингите през януари 1997 г.? Колко бързо забрави, че учеше БКП как да се реформира, за да оцелее! И го правеше след промените, когато човек вече имаше избор, стига да не бе зависим от миналото си... Грях ли е да припомним на Командира Гаргамелзавещаното от първия официален учител по риторика Квинтилианправило: “Mendacem memorem esse oportet.”
У нас тя явно не важи. Защо ли? Поради късата памет на хората. Ала само Костов да бе, мед да му носим.
Другарите и наследниците им не се отдръпнаха, не отстъпиха крачка назад. Това е и една от основните причини декомунизацията да не се състои, а другарите „пак да са тук” и да са още по-безскрупулни отпреди. Вече преживели непознатата в човешката история метаморфоза от крайни отрицатели на капитализма и борци срещу него до архикапиталисти! При това без да положат и секунда истински труд – чрез измамата, наречена „нежна революция”. И пиша „една от основните причини”, защото тя не е най-главната.
Преди всичко това бе решение на онези скрити сили, които повече от два века въртят света на малкото си пръстче. Двигателят на това движение се нарича пари. Сега, когато „великите сили” уж се борят срещу вече почти ядрената Северна Корея, си спомних тъжния епизод от спомените на съветника по военните въпроси на американския президент Дуайт Айзенхауер полковник Филип Корсо. По време на Карибската криза той работи в Пентагона. Началникът му генерал Артър Трюдо е определен за главнокомандващ на американските въоръжени сили във Виетнам. Става дума за 1962 г., когато конфликтът в Индокитай е все още в зачатъка си. И макар според Корсо шефът му да притежавал „изключителни качества за един военновременен командир”, подмолните политически интриги довели до отстраняването му. „Обаче както двамата с генерал Трюдо установихме – посочва авторът, - тези качества можеха да се окажат онова нещо, което да те направи уязвим в армията от политици по време на една Студена война. Става дума за онази войска от жадни за власт люде, които водеха битка срещу враг, когото не можеха да видят и чието присъствие се усещаше само индиректно.
– Вече няма Порк Чоп Хилз, Фил, – каза ми генерал Трюдо, след като узна, че генерал Максуел Тейлър с подкрепата на ръководството на армията е надделял над него по пътя към длъжността на командващ в Южен Виетнам. Това означаваше, че това е неговият последен пост на командир и ще се пенсионира като генерал-лейтенант. – И се опасявам, че това е война, която армията ще води със средствата на политиката вместо на бойното поле.
– Бихме могли да победим, ако ние бяхме там, генерале, – рекох аз, като усещах как гневът се надига в гърдите ми. – Вие и аз знаем какво научихме в Корея.
Може би генералът бе в състояние да забележи как лицето ми почервенява, защото каза:
– Не, навярно щяха да ни изправят пред военен трибунал заради онова, което научихме в Корея. Само помисли как щяха да се разправят с нас, ако бяхме спечелили тогавашната война. – След това се засмя и ми разказа как дирил начин да се пенсионира. – Щяхме да направим така, че комунистите да изглеждат лоши и да им причиним зло. Добре знаеш, Фил, че нямаме право да го сторим.”
Кой както иска да го приема. „Конспиративни теории” ли? Нима сте слепи и глухи за ставащото край вас и по света? Не виждате ли, че заради открития петрол в Африканския рог и околните страни войната в Аденския залив е почти неизбежна? Да вярвате в някакви „сомалийски пирати” с лодки тип джонки, е все едно да приемате за истина старозаветната легенда за Давид и Голиат. Това е литература, сценарии за бъдещи действия, превърнати от медиите в „действителност”. По-скоро Северна Корея ще стане „демокрация” от нашенски тип, отколкото да предизвика атомна война. И това ще се случи, когато му дойде времето... Нали знаете: “Historia vitae magistra.” Липсва продължението: „Никой не се учи от историята.”
Мога още дълго да разказвам за комунистическите зверства, които замаскирани под някаква псевдодемокрация продължават и в наши дни. Предстои ми да покажа незначителна част от тяхното продължение в затворите и концентрационните лагери на комунизма. За тях „демократичният” свят вече не обелва и дума. Сякаш ги е нямало, не са били, всичко е измислица... А жертвите? Повечето преминаха в отвъдното. Мнозина от останалите спазват закономерността, че жертвата се привързва към палача си. Затова следват потомците на своите мъчители – лидерите на някаква измамна „синя идея”, „ново време” (да не би „старото” да си е отишло), движат се с откровени ченгета „напред-назад”, чакат от милиционерските послушници „ред, законност и справедливост” и прочие болшевишки атавизми. Повечето от нас без да искат, неусетно постъпват според древната максима: “Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas.” Все отлагаме или оставяме друг да свърши онова, което сами сме длъжни да сторим – тук и сега. Защото: “Militia est vita hominis.” А Братството не само не отстъпва, то продължава своя поход на изток. Интернационалният комунизъм крачи по планетата с бодра стъпка. Предизвиканите от него икономически кризи са най-хранителната му среда, в която избуява като плевел след дъжд.
Вече не бива да се молим само за България, но и за християнската цивилизация. Разбира се, ако вече не е късно. Бог и времето ще покажат."

- Георги Ифандиев image



Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Ами запретни ръкави, па ги
10.12.2020 15:28
измести. И не ни досаждай повече с тия притоплени манджи.

А като не ти харесва статуквото, напусни страната.
цитирай
2. krumbelosvet - Сините митинги свършиха. СДС умря.
10.12.2020 16:15
ББ го назначи Меркел чрез ЕС. И го подкрепят ДО ДНЕС кой? Гейропа, ФАЩ и световните банкери. И те ли са комунисти?
На 9-ти бяхме ШЕСТ милиона.
На 10-ти бяхме ДЕВЕТ милиона.
Сега българите сме по-малко от 6 милиона.
Нас ни унищожават ГЛОБАЛ-ЛИБЕРАСТИТЕ. А ти, авторе, видиш таласъми по пладне.
Комунистическият терор е СЛЕДСТВИЕ и ВЪЗМЕЗДИЕ за десния терор от Стамболов през 1886-та, до 1944-та - ПЕТДЕСЕТ И ОСЕМ години!!! За разлика от десния терор, комунистите не са рязали глави, не са разстрелвали деца, не са излагали трупове на нелегални по селските площади и не са водили там ученици под строй "за назидание". Не са потопявали в Дунава шлепове с ЖИВИ арестанти, не са палили къщи, не са плащали награда "за главата" на нелегални. Не са обявявали война на Англия и Америка, довела бомбардировките и хиляди жертви, и деца между тях...
Ти, авторе, всичко това го знаеш. С кои очи лъжеш младите и възпитаваш НОВИ УБИЙЦИ? Пази Боже.
цитирай
3. modernotorobstvo - СДС е творение на БКП
11.12.2020 00:41
Комунизмът е творение на Интернационалните еврейски банкери, но едва ли твоята комунистическа кратунка ще го проумее това.
Кой правеше десният и антикомунистически преход, нека видим. Жельо Желев - член на БКП, марксист, СДС - Съюз на държавна сигурност създаден от БКП, Иван Костов - приет член на БКП спецелизирал военна школа в СССР, цялата му рода тежко комунистическа, в родата му има ятаци и шумкари. Петър Стоянов - тясно свързан с комунистите, брат му се подписва срещу членът на Незамисимото дружество за правата на човека на Илия Минев - Петър Маналов, някой твърдят, че Петър Стоянов е бил агент на ДС под псевдоним ,,Виктор", но явно досието е скрито не би ме учудило това. Волен Сидеров и Валери Симеонов са комунистически отрочета, а Волен Сидеров 90-те години е защитавал Ахмед Доган и САЩ, а сега е първи съветски човек и страшен русофил, Красимир Каракачанов е агент на ДС под псевдоним ,,Иван", Ахмед Доган агент на ДС с псевдоним ,,Сава", Лютви Местан агент на ДС с псевдоним ,,Павел", любимката на българският народ Бойка Борисова, е била членка на БКП, родителите и са членове на БКП, тя самата признава, че като охрана на Тодор Живков е разтривала ушите му, може и други места да е разтривала, но за съжаление едва ли някога ще разберем, през 90-те години когато решават да има деполитизация в милицията тогава вече полиция, Бойка решава да напусне полицията, но да си запази членската книжка на БКП и вие този го имате антикомунист? Невежеството е сила, както бе казал Джордж Оруел. Да не забравя да кажа и за Соломон Паси, този яростен евроатлантик и натовец, на него баща му Исак Паси е бил съветник на кървавия комунистически диктатор Тодор Живков. Филип Димитров е племинник на шумкари. Меглена Кунева е снаха на комунистическия садист и убиец Иван Пръмов, който в качеството си на първи секретар на Окръжния комитет на БКП в Пловдив през 1953 година заповядал на милицията да стреля срещу стачкуващите тютюноработници - 12 човека са загинали. Според комунистическия престъпник Иван ,,Батето Славков през 1988 г. Симеон Дянков е бил изпратен да се образова на Запад от семейната фондация на кървавия клан на Живкови. Славчо Трифонов подлога на комунисти и мутри, лижеше задника на Бойка Борисова, но после партията майка реши да ги направи врагове нищо чудно скоро да станат пак "приятелки". Цветан Цветанов е старшина от ДС, син на шофьор от УБО, който е бил най-довереното лице на първия заместник-министър на МВР Григор Шопов, дългогодишен началник на Държавна сигурност. Делян Пеевски е внук на шефа на държавна сигурност във Враца.
Радан Кънев е потомък на шумкари.
И да не забравя най-новото творение на партията майка - БКП, става въпрос за Христо Иванов. Това същество е отроче на Мария Бойкикева - потомствена комунистка, родена в Москва. Но иначе комунизмът си е отишъл, спете спокойно деца.
Така че надявам се да ви стана ясно че от 1944 г. до сега ни управляват само комунисти с прякото съгласието на добрия ,,Запад" в кавички.
Но когато говорим за комунизма като цяло не бива да забравяме, че той беше творение на еврейските банкерски династии, тази най-лоша диктатура, която е виждала човечеството отне живота на над 100 милиона невини хора, но никъде не се преследват комунистите! Защо? Защо нацистите, които също са творение на същите сили, които създадоха комунистите се преследват, което е правилно разбира се, но комунистите не се преследват, защо? Защото, този Нов световен ред, за когото говорят много говорители на истината ще бъде комунистическа диктатура и ще обхваща целият свят, тогава буквално планетата Земя ще се превърне в ад, ние може да променим нещата, но първо трябва да разберем истината, такава каквато е.
цитирай
4. krumbelosvet - Бе чедо,
11.12.2020 06:39
Прочети ПАК предния ми коментар и помисли малко. Аз твоята теория я знам. Тя е половин истина, а половината истина е цяла лъжа. И не е твоя тая теория, а на банкстерите.
Аз си мислех, че тия неща ги знаеш, но лъжеш младите. А ти си бил от ИЗЛЪГАНИТЕ млади. (Сега погледнах кой си.)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901989
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031