Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2021 21:08 - Обединени от една идея
Автор: hranislav Категория: Политика   
Прочетен: 533 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.01.2021 22:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"За нас гласуват всякакви хора. Аз имам приятели, които определят себе си за десни и за леви. И за русофили, и за русофоби. Единственото, което ни обединява обаче е че всички ние искаме България да я има на картата. Защото тя просто няма да съществува след десет години. И ако България умре тя ще умре еднакво за всички. И за десния, и за левия, и за монархиста, и за републиканеца. И за русофила, и за русофоба ще умре.

...


Ние неслучайно казахме, че трябва да имаме ден за национално помирение. Единствените, които го казваме... Първи февруари ден на жертвите на комунизма. Еййй, всяка година стават все повече и повече тия жертви. Те са общо взето като партизаните след 9 септември. Били са 9 000 партизаните на 9 септември, обаче активните борци против фашизма и капитализма бяха 80 000 осемдесет и девета година...
Сега е същата работа. Хора, които са на по 20 години излизат и започват да ровят крокодилски сълзи по жертвите на комунизма. Да, има жертви на комунизма. Никой не може да го отрече. Но има и жертви преди 44-та година. Кой е казал, че ястребинчетата, които са убити (дечица по на 7-8 години) не са жертви. Кой реши кои са жертви и кои не са? И ние затова казахме - имаме нужда от ден на национално помирение, в който и едната, и другата страна да застанат едни до други. Защото и едните, и другите са загивали, вярвайки че го правят за България.

...

Ние смятаме нашия път за развитието на България такъв. Има хора, които обаче смятат нашия път за грешен. Все пак надяваме се, че те го смятат от гледна точка на това, че тяхната визия за България е по - различна. И по - добра. Аз не мога да съм трабант (?) да кажа "само ние сме истинските българи."

...

Добри и качествени хора има навсякъде.

...

Ако нашия народ е обединен зад една кауза няма кой да ни пречупи. Аз неслучайно споменах, че имам приятели навсякъде. Първият кмет на Варна, който е след 90-та година - Христо Кирчев ми е голям приятел. Човек, който уважавам, безукорно честен. Той е американофил. За него Америка е най - великата държава на света. И тя действително е най - великата държава. Друг е въпросът дали нейната политика към нас е добра. Но човекът над всичко поставя интересите на България. И когато има сблъскване между американските интереси, и българските - той поставя българските. Ето ви един прекрасен пример за човек, който има други политически виждания от моите, но в генерален план сме на едно мнение."

Д-р К. Костадинов


По едно време се включва събеседник, който обяснява, че на събиранията на партията може да се види следното интересно нещо: крайнодесен, до него седи либертарианец, а до либертарианеца - комунистка. И всички обединени от една идея.

Във видеофайла: "Отворена среща на Възраждане и Костадин Костадинов" (Варна, 17.02.2019 г.).





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hranislav
Категория: Други
Прочетен: 641747
Постинги: 439
Коментари: 467
Гласове: 1291
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031