Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2021 15:54 - Преди двадесетина дни уволниха инж. Валя Томова от РО "НСК" . Очаквано ДПС отвори предизборно торбата с лъжите в Търговище . . .
Автор: rusev Категория: Политика   
Прочетен: 1248 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
        Интересни събития от последните седмици в Търговище сами дори  опровергават напълно познатият прийом на ДПС преди всякакви видове избори , а именно -  да започват своята кампания с брутални ЛЪЖИ и Внушения , с които да облъчат  активно освен своите си традиционни  избиратели , така и  онези хора  , които могат да им се "вържат"  в някаква степен  , разбира се . 

  Само да припомня сега още веднъж на всички , как преди година и половина -  тогава на откриването на кампанията за Местните избори в залата на Театъра ни , кандидат - кмета на ДПС Хамди Илиязов ,  направо вече беше представен като бъдещ такъв само след  месец време , към него щяха вече да се обръщат с :  " Господин Кмете ! " . . . 
 
Наистина нямаше такъв СМЯХ за всички нормални и непредубедени наши съграждани от този чисто  театрален техен  чалъм тогава   , на които все пак успя да им стане доста  ясен "номерът на китайката" , приложен  от страна на ДПС , които по този начин направиха просто  преизбирането на Дарин Димитров от Герб ( а всъщност на 100 %  техен си човек -  от където и да го погледнеш ! ) , напълно безпроблемно  . . . 

   Онази вечер , на откриването на  кампанията си -  сега за Парламентарните Избори на 04 . 04 . 2021 г. , водачът на тяхната листа с кандидати за депутати г-н Джейхан Ибрямов акцентира върху промяната , която трябва да настъпи след този вот  в управлението на страната ни , както и върху смяната на Бойко Борисов като Премиер ,  понеже  от 2009 година ДПС било извън централната власт , представете си !  

    Уникална ЛЪЖА , която бе изречена от него и в присъствието на Председателя на ДПС г-н Карадъйя , и която предстои да се повтаря стотици и хиляди пъти в изборния месец , разбира се . 
   С огромна лекота тази ЛЪЖА може да се опровергае точно тук , в града ни , където както преди време  в продължение на мандатите на Красимир  Мирев като кмет ДПС управляваше заедно с БСП , а пък сега -  вече шеста година !!! ,  просто продължи да си  управлява , само че вече с кмета  Дарин Димитров и Герб , разбира се  ( + за малко  разнообразие и отново с  БСП & АБВ , като резервната гума в багажника  . . . )  .   

   И за да не припомня аз сега  приветствието на самия Ердоган ( случило се за първи път от 30 години ! ,  в края на миналия декември 2020 г.  ) пред делегатите на виртуалната Национална  конференция на ДПС , където той им даде много  ясен  нишан , като похвали " приятеля си Бойко Борисов " ,  мога да посоча един пример от града ни , за които продължава много  лицемерно да се мълчи .   
 
   Става въпрос за бруталното уволнение на 12.02.2021 г. директно от София , без никакво предупреждение ! ! ! ,  на инж. Валя Томова , като Началник на РО " НСК " - звеното на Строителния контрол в Търговище , на която позиция самата тя бе отскоро  назначена ,  след проведен конкурс в края на 2019 година .  Какви са интересните и публични факти около този фрапантен случай  , които не са голяма тайна в града ни - ами на първо време е този , че г-жа Томова е дори роднина на г-н Хамди Илиязов , които със сигурност имаше съществена роля в нейното назначение тогава  . . . 

   Какво доведе до тази промяна в неговото отношение към нея , аз не знам , но мога да предположа , че например г-жа Томова не е успяла да изпълни -  или пък да угоди както трябва !  на някое от многото желания на г-н Илиязов , свързани с неспирнатата му стопанска дейност , както и желание за нови и нови  придобивки , минаващи през тази много  възлова Служба .  Ако пожелае , самата тя може да разкаже за това - силно видимо вече между тях  разминаване , естествено  . . . 

   Чист Факт е обаче публичната закана от преди няколко месеца  на г-н Хамди Илиязов , че лично Той ще я уволни от тази длъжност - нещо , което виждаме сега много добре всички , че успя да направи ефективно , все пак !  

    Лично аз дори мога да злорадствам в този случай , тъй като помня чудесно онази пресконференция в ресторант Мизия , проведена на 11. 02. 2016 година - броени дни преди официалното откриване на новият търговски комплекс на г-н Илиязов , построен вместо Пакринг на Терена на Бившия ни Битак , когато инж. Валя Томова ( тогава представена като проектант , консултант по строителството , и независим експерт ! ) , седна на масата  заедно с адвокатите на г- Илиязов - в лицето на майка и син Моллови , и здраво защити ЗАКОННОСТТА на цялата НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНА СХЕМА   . . . 

   Всичко било точно - ДА , АМА НЕ  , ЕСТЕСТВЕНО  !  

    Разбира се , че това би било  много дребнаво от моя страна сега  , като  изобщо не е най - важното  в този показателен случай -  А СЪЩЕСТВЕНОТО Е , ЧЕ ДПС ЯКО СИ  УПРАВЛЯВА С ГЕРБ И НА НАЦИОНАЛНО НИВО ОТ МНОГО ГОДИНИ  , Г-Н ИБРЯМОВ , и това е Силно  очевадно за Всички жители на нашата ОБЛАСТ , Бите !  
    
     Именно поради този Чист Факт е  възможно г-н Хамди Илиязов първо да назначава , а след това и да уволнява ефективно вече станали му поради нещо си  неудобни ръководни  кадри - пък били му при това  и малко роднини , дори . . . 

     С този знаков пример ще спра за сега до тук аз , като искам още веднъж да помоля всички наши съграждани и утрешни избиратели , да приемат критично подобни Лъжи и Внушения от страна на ДПС и Герб  , като много  трезво преценяват  всички факти и обстоятелства " на терен 28 МИР  Търговище " разбира се   .  

    За да могат да направят своя информиран Избор на 04 .04. 2021 година , като добре пресеят Зърното от плявата ,  измислените и фалшиви псевдопатриоти - а  на практика , работещи заедно с ДПС и Герб , от Истинските борци срещу това силно корумпирано  статукво на местно  и на централно ниво , разбира се !   

    С № 2 в изборната бюлетина представителите на коалиция " Ние , Гражданите " ще продължат своята Битка , за да си върнем Заедно  превзетата ни от години  Държава ! 

     КУРАЖ  И  СВЕТЛИНА  !   


Тагове:   ЦСКА,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rusev
Категория: Политика
Прочетен: 1323224
Постинги: 770
Коментари: 98
Гласове: 615
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031