Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2021 12:47 - Месец на съпротива срещу джендър идеологията
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 865 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.06.2021 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Глобалистката машина превърна месеците май и юни в период на усилена, изключително агресивна и брутална пропаганда на джендър идеологията. Медийните конгломерати ни заливат с пропагандни материали, социалните мрежи ударно промотират джендър идеологията и безцеремонно цензурират всеки, позволил си да оспори тази политическа линия. Мега корпорации и банки не само усилено рекламират тази идеология, но и принуждават служителите си да участват в различни идеологически прояви и програми за индоктриниране.

Международни мрежи от неправителствени организации с огромно финансиране впрягат активистите си в различни пропагандни акции, насила натрапващи на обществото нормализирането на всевъзможни патологии и издигането им в норма. Западните правителствата, зависими от глобалната олигархия и безгръбначният чиновнически апарат на глобалистки структури като ЕС всячески подпомагат тази радикална политическа идеология, упражнявайки жесток политически натиск над всички несъгласни. И най-голямата перверзия на всичко това е, че агресорите, тези нови розови болшевики, ни се представят като жертвите и онеправданите.

Провокаторите, сексуалните революционери, рушителите на морала и семейството, борците за диктатура на сексуалните малцинства, подкрепяни и финансирани от цялата глобалистка машина – от медии, корпорации, Холивуд, световни олигарси, Западни правителства и наднационални институции, реват оглушително, че те са жертва, защото има хора опитващи се да опазят децата, семейството, традициите, културата и самата цивилизация от яростната им омраза и агресивния им, разрушителен щурм. Достиженията на тази идеология може ясно да видим на Запад – ужасяващи нива на морална деградация, все по-нагли опити за сексуализация на децата и постоянно ускоряващ се обществен разпад. Подробни материали за същността на джендър движението и за тясната му връзка с педофилията може да откриете на нашата страница тук.

Тази година обаче, джендър активистите развиващи дейност у нас получиха сериозен и последователен отпор на цялата кампания, която бяха подготвили. По техните собствени думи, такава осезаема съпротива срещнаха за пръв път от провеждането на първия гей парад в София. Но за разлика от тогава, сега противодействие на домогванията им бе значително по-сериозно и систематично. Много от тези солидно финансирани отвън, професионални джендър активисти, досега не се бяха сблъсквали така пряко с противник, което истински ги накара да излязат извън кожата си. И за тяхно огромно съжаление, това е само началото на контраофанзивата, която предприехме, съвместно с други родолюбиви организации и групи в страната. Усилията ни не само ще стават все по-добре организирани, но и няма да спрем до пълното разобличаване на тази изключително вредна, крайнолява идеология и до забраната ѝ.

  • image
  • image
Протест против пропедофилския филм „Змия“ и раздаване на листовки за информиране на обществото за опасностите на джендър идеологията

За постигнатото през последните седмици или няма да откриете много информация в повечето големи медии или всичко ще е представено изключително манипулативно, в услуга на джендър активистите. Но въпреки това, успехът не е малък, а информацията не остана скрита. Буквално всяка по-значима проява на джендър лобито бе посрещната със сериозен отпор. Започвайки от първият опит да се организира гей парад в Бургас на 15 май, който недоволните местни жители осуетиха успешно. На 25-ти май в София бе направен опит да се представи книжката за индоктринация на деца “Мравин” в пропагандния ЛГБТ център “The Steps”.

Плановете на организаторите се провалиха, когато група членове и симпатизанти на БНС, заедно с други млади националисти посетиха сборището. Това предизвика истерична реакция от страна на джендър активистите, които повикаха частни охранители и полиция. В крайна сметка полицията нямаше законови основания да предприеме действия срещу националистите, тъй като липсваше нарушаване на обществения ред. Това допълнително извади от равновесие левичарите и напълно съсипа събитието им. Два дни по-късно, този път в Пловдив, джендър активисти отново бяха подготвили представяне на пропагандната книга, насочена към деца от 3 до 6 годишна възраст. Трибуна на изявата им бе осигурена от “Радио Пловдив”. За тяхна неприятна изненада в сграда нахлуха недоволни местни националисти. След като се стигна до обсада на радиото, в крайна сметка джендър активистите бяха изведени под полицейски кордон. Въпреки напрежението и този път нямаше нарушен обществен ред от страна на националистите.

На 30-и май, отново в пропагандния център “The Steps” в София, бе организирана прожекция на филми промотиращи ЛГБТ идеологията. Истинска паника сред организаторите и левите активисти предизвика появата на голяма група привърженици на БНС, представители на младежката организация на ВМРО и други националисти, научили за проявата. Вместо да се опитат да защитят в културна и аргументирана дискусия позициите си, джендър активистите реагираха истерично, демонстрирайки огромна омраза и пълно безсилие. Съвсем по тоталитарно, те се опитаха да  отстранят инакомислещите, но тъй като нямаха възможност да го направят сами, повикаха полиция. Дошлите на място полицаи просто констатираха, че няма причина националистите да бъдат изведени от залата, тъй като няма нарушаване на обществения ред, а проявата е обявена като публична. Така и тази пропагандна джендър проява пропадна. Паралелно с противодействието на тези събития течеше и информационна кампания на различни нива, целяща да предупреди обществеността за огромната опасност, която представлява ЛГБТ идеологията и подмолния опит за нормализиране на педофилията.

Информационни стикери бяха разлепяни на различни места и особено в близост до пропагандни центрове на джендър активистите. Много младежи се включиха и в информационните акции при които раздавахме листовки, събрали красноречиви факти за джендър движението и дейците му (листовката може да откриете отдолу). Кампанията с листовките получи много добър отклик у огромното мнозинство хора, с които разговаряхме. Това вбеси още повече розовите болшевики, които на няколко пъти подаваха сигнали до полицията. При всички проверки бе констатирано, че няма нарушение на закона и нищо нередно не се случва. Доколкото бруталната цензура в полза на ЛГБТ движението в социалните мрежи позволява, кампания имаше и там.

Повечето прояви в противодействие на пропагандните джендър събития бяха отразени в подкаста на Александър Александров, подробен анализ на същността на джендър идеологията и връзката и с педофилията имаше в Свободен Сигнал. Кампанията в социалните мрежи насочи вниманието и към скандалният пропедофилски филм “Змия”, чиято прожекция бе официална част от програмата на организаторите на гей парада. Новината проби в някои медии, благодарение на журналисти като Виктория Георгиева, което накара организаторите панически да променят първоначално обявеното описание (филм за необичайното приятелство между 9-годишният смелчага Марио и ексцентричният гей мъж Борче).

Последва нескопосана PR акция на розовите болшевики в няколко медии, която трябваше да оправдае пропедофилската лента (впрочем, това далеч не е първият път, в който организаторите на гей парада прожектират пропедофилски филм, справка – „Съзряването на Максимо Оливерос“). Прожекцията на 6-и юни бе посрещната с протест, в който, заедно с други националисти и възмутени граждани, обсадихме клуба, в който се провеждаше. Този път няколко кордона полиция бяха отцепили района и пазеха проявата. Въпреки това, не оставихме на спокойствие деятелите за нормализиране на педофилията.

Листовка: Те искат вашите деца!Изтегляне

През следващите дни информационната ни кампания и акциите в различни части на столицата продължиха. Въпреки медийният комфорт, с който се ползват ЛГБТ активистите и открито лобиращият в тяхна полза медиен кръг, вдигналият се шум и насоченото негативно обществено мнение, накара дори либерални партии като СДС да заклеймят гей парада, стараейки се да привлекат симпатия в предизборния период. В деня на самия гей парад сдружение РОД организира шествие в защита на семейството. То събра над хиляда души, основно младежи и семейни двойки, много от които дойдоха с децата си. Това се случи, въпреки пълното медийно затъмнение и тоталната цензура в социалните мрежи по отношение на проявата. То бе и също така тенденциозно отразено – много медии караха по предварително написан сценарии и обявиха, че на шествието е имало 50-60 души. За тяхно съжаление има доста снимков и видео материал, ясно показващ мащабите на шествието.

В същото време опитаха да раздуят броят на присъстващите на гей парада до крайно абсурдните 10 000 (да, десет хиляди). Въпреки огромното финансиране и реклама, въпреки напъните на няколко посолства, докарали почти целия си персонал на проявата, въпреки няколкото западни компании, горещо препоръчали на служителите си да се явят на парада, въпреки организираните посещения на чуждестранни граждани за сборището, и големият брой момичета от 12 до 16 годишна възраст, дошли за концерта (и кой знае защо допуснати), гей проявата събра пряко сили около хиляда души. Отново има достатъчно снимков материал. Отделен въпрос е и колко много нарушения по време на проявата (като например продажба на материалите с откровено сексуален характер на малолетни) останаха несанкционирани от властите, вероятно от страх от международен натиск.

imageШествие на традиционното християнско семейство. Според някои медии, това множество, всъщност са 50-60 човека.imageГей парад. Според същите медии, това сборище е с численост от 10 000.
Това обаче не е последното пропагандно мероприятие на джендър активистите за месеца. За това предстоят и нови акции за противодействие. Като разбира се, както винаги изцяло ще спазваме законите при нашите действия. И това ще продължава, докато не изтласкаме окончателно тази крайно зловредна идеология от страната ни. И не само от страната ни, а от цяла Европа. Защото ще пренесем тази съпротива на европейско ниво и тя ще става все по-твърда, последователна и систематична. Ще превърнем тези месеци на джендър пропаганда и индоктринация в месеци на съпротива срещу този нов тоталитаризъм. И това ще продължи, докато розовите болшевики не претърпят пълно поражение.

От bgns.net



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377922
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив