Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2022 02:17 - БОЙКО БОРИСОВ И ЧАСТ ОТ КЛИКАТА ГЕРБ СА АРЕСТУВАНИ В СПЕЦАКЦИЯ НА МВР.ВРЕМЕ БЕШЕ!ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ САМО НАЧАЛОТО,ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА,ЗАЩОТО Е КРАДЕНА.СОФИ
Автор: jupel Категория: Политика   
Прочетен: 449 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image


провежда се полицейска акция -момент на извеждането на Борисов от дома му 

https://www.vbox7.com/play:ce8889e7b4



"Задържаха Бойко Борисов два дни преди идването на американския министър на отбраната, който ще иска от България да предостави оръжия на Украйна. Случайно, разбира се. Тепърва предстои да разберем какво точно се случва, има ли арестувани, задържани или Борисов и групата му са просто проверявани в момента", Това написа в социалната мрежа и лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

"Едно е ясно обаче. Такава акция българският народ очакваше от години. За да му я доставят точно сега, очевидно господарите на държавата ни са изпаднали в доста трудно състояние. И ще се опитват всячески да спечелят доверието на българите", посочи той. 

https://www.vbox7.com/play:6204015866

Задържаха Бойко Борисов


Бойко Борисов и част от кликата ГЕРБ

са арестувани в спецакция на МВР. Време беше!

Това трябва да бъде само началото,

защото България е бедна, защото е крадена. София

също! 1,6 хил. 93 107




Извеждат Бойко Борисов от дома му в Банкя

image


"PR-ът на ГЕРБ преди малко спомена името ми в национален TV ефир и обясни, че "днес идват за тях, но утре ще дойдат за нас". Ами не, няма да дойдат. Няма да дойдат, защото не сме крали от еврофондове, не сме уреждали обществени поръчки, не сме търгували с влияние… Не само това, но от години се борим точно срещу тези практики на ГЕРБ".  Това написа във Facebook страницата си депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев. 

"Румъния вкара две правителства в затвора, а в България дори един клет министър не е осъден. Едновременно с това сме след Румъния по корупция. Истината - Гешев пази Бойко, а Бойко държи Гешев, а отдолу години наред безобразно се злоупотребяваше с власт на всички нива", заявява още Ивайло Мирчев.

Съпредседателят на ДБ ген. Атанас Атанасов също коментира случващото се, цитирайки в социалната мрежа Йордан Йовков: "Много майки съм разплакал… дойде и моят ред". 


https://www.vbox7.com/play:8802dd13f6&start=1

Хаджигенов: Възможно е Борисов

да остане в ареста повече от 24 часа


https://www.vbox7.com/play:6284575acc&start=1часа Демерджиев: Задържането на Борисов

беше очаквано
Полицията извърши неотложен обиск в дома му на Владислав Горанов-

Бившият финансов министър Владислав Горанов е арестуван. Полицията прави неотложен обиск в дома му, както по-рано тази вечер влезе и при лидера на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов в дома му в Банкя. Очаква се всеки момент Горанов да бъде изведен от дома му, съобщават "24 часа".

В Пловдив същата процедура се повтаря и за бившата депутатка и ексшефка на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова. 

https://www.youtube.com/watch?v=fkEA-0-kejQ

Борисов е отведен в ГД "Национална полиция"

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и пътува към Главна дирекция „Национална полиция“. Той е изведен с черен джип от дома му в Банкя. „Извършено е претърсване в условия на неотложност без разрешение на съд. Ще му бъде наложена мярка задържане под стража за 24 часа. Производството е от 17 март и не ми казват за какво е. Никакви документи, освен протоколът за претърсване. Не са иззети никакви вещи от дома му и от него лично“, каза адвокат Менко Менков.

https://www.youtube.com/watch?v=JqL1_t41kcs

Кьовеши: Разследваме рекордните над 120 сигнала за злоупотреби в България


Василев: Нормално е да се подсили защитата във всички източноевропейски страни

https://www.youtube.com/watch?v=ouE_-EZ_w70



ОТНОСНО МЕДИИ И ЖУРНАЛИСТИ

АЗ СЪМ ОТВРАТЕНА ОТ  БРУТАЛНОСТТА ИМ,

НАГЛОСТТА ИМ, БЕЗЧОВЕЧНОСТТА ИМ!

БЕЗСКРУПУЛНИ!
НЕ ВЯРВАМ НА МЕДИИТЕ!-КИРО БРЕЙКА









Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2480351
Постинги: 2855
Коментари: 1224
Гласове: 14496
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930