Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2022 13:59 - Фантастични песни - 4
Автор: gardener Категория: Политика   
Прочетен: 2506 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
(темата е подадена от лицето Бойко Методиев Борисов, който реве по комунистическите медии, че България е обречена - без него на чело)
Идат избори, всеки изманик е готов на всичко да се докопа до каква да е парламетарно представена политическа гарнитура - гарнитура, изпълняваща ролята си върху "газовата тръба" или обикновения маншон в гъза, на кой да е посерко, изпълзял да даде гласа си за коя да е политическа измама по причина, че Копейкин или Доган са му обещали щастлива пенсия, детство или добра охрана на краденото от Обществото.
От друга страна, една група хора (повечето интелигенти и трезво мислещи хора в България) е нихилистично и до някъде революционно настроена и няма намерение да гласува, защото няма всред предложенията истинска партия, която да е българска и да е готова да извърши политическа чистка в нашето общество, чистка съврзана с лустрация, конфискация (на всеки червен престъпник с дълбоки корени в БКП или ДС) и полагането на здрави демократични устои (пряка демокрация) в държавността ни, така, че всеки издържан от парите на народа да се контролира само от народа ежедневно, докато е на хранилката ни. Та, камера във всеки кабинет и стая, където се крият мишките от държавната и общинска администрация, а изключването и да води до моментално уволнение и т.н. и т.н. с цел да видим, тези изроди защо и за каква "работа" ни ядат хляба...

Държава, която е изградена правилно не може да бъде разрушена с усилията на няколко или няколко хиляди човека. Всяка държава(власт) се изгражда с "имунна система", която се основава върху разделените власти в името на народа (не народ като функция от прост сбор, а народ от данъкоплатци с определен и рален ценз, определени задължения, които са изпълнени - примерно служба в "гражданска гвардия" - неплатена, а като морален ангажимент и т.н. и т.н.), а преди демокрацията от съвременен вид в името на тирана, робовладелеца, краля, партийния секретар или парламентарно представения измамник с добре организирана партия, създадена да ни краде чрез административната или съдебната власт и т.н. В бившата ни комунистическа държава, изградена по тертипа на СССР и колония на СССР на Балканите, всички вериги за самозащита на държавата бяха подчинени на изроди от БКП или назначените от БКП - ДС/МВР/БНА еничари, към които принадлежеше и този изрод(Борисов), нещо повече, по негови думи самият той е бил част от т.н. служби на МВР, пожарната или там, каквото като болен човек си въобразява този зле образован "доктор на науките". Та, държава изградена с неправилни и външни матрици (наложени по причина окупация като "китайската" Манджу Гоу), най-вероятно е да загине и да бъде сменена с държава изградена в полза на победилия елит от миналата и форма (елит, който е бил обединен от престъпния елит и нереализирания елит на миналата БКП същност/СССР комунисти на държавността ни). В момента Борисов е неосъден престъпник, който е бил прокси на вредна за народа държавност, която не може да пази развититето народа и народът ни да благоденства. Всъщност, всички тези изроди развиват циганизацията на България, чрез почеве от 50 вида помощи за хлебарките, червените пенсионери - пряко отговорни за краха на българската популация по земите ни. По тази причина и трябва да бъдат наказани всички, които по една или друга причина днес са около лицето - мутра Борисов без да има друг признак, освен снимките с него или позициите, които защитават в медиите - позициите на мутрата-престъпник Борисов и без да се извърши това, България е обречена на поредния 30-40 годишен преход, както се случи с прехода от комунизъм към лична власт на "новия" елит, ръководен от старите боклуци до един от системата на ДС, БКП, МНО и МВР в НРБ.
Разбира се, че за такива действия е нужна "революционна" обстановка и по тази причина се измислят разни обединения на най-бедните, най-простите и най-реакционни слоеве в нашето общество -  от пенсионери-комуняги до децата им настанени на най-доходните и приятни позиции в държавата ни. В едно с престъпните кланове от клана на откровени престъпници като Черепа до измамниците от "банковото" дело и откровени политически отпадъци като "пчеличката", "снахата", "селянката с коня", арменеца измамник на "капутката", копейкин - най-новият проект на съветското задкулисие на държавнорусофилистично ниво в едно с Радев - по-сатирят проект на Мордор  и т.н. и т.н., Това са системни играчи, изпълзяли от ненаказаната БКП на не декомунизираната ни страна, които с определените си печеливши и "сладки" позиции, осребряват мръсната си игра с достатъчно много пари и имоти, дарени им от новия елит, доминиран в края на краищата от мангала - Доган или галфона - Тиква. Няма ни една партия, която да не е съставна част от закулсието, от тези във "възход" до тези "направени" да ви ровят мозъците с антиваксърски глупости или русофилистично "плоскоземие" в името на "велика тартария", разбира се между тези "дейци" има самонаели се в ролята на шутове, но това е за комат хляб като Йоло Денев. Та, докато Борисов или Доган, както и кой да е от днешните политически "играчи" не станат като Йоло Денев в нашето общество ще вървим в пустинята на вечната робска участ, ще се питаме защо сме най-бедната държавица и защо няма бъдеще в тази печална територия.




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gardener
Категория: Забавление
Прочетен: 447214
Постинги: 213
Коментари: 597
Гласове: 1897