Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2022 07:53 - Току-що влезлите в Парламента, вече могат с чиста съвест да абдикират
Автор: blog13 Категория: Политика   
Прочетен: 977 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 03.10.2022 07:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ако правилно съм им схванал мисълта - те и без друго не желаят да управляват. Имат много съществени причини да си отиват веднага - първо бяха незаконни, според природния закон; после, тъй като промениха фасадата на правния за фасон, те станаха незаконни и според правния закон; сега са по пътя който ще ги направи нелегитимни, а не само незаконни. И всъщност вече самите те са в сериозна опасност. Това което аз сега отново правя, е да им обяснявам, за какво става въпрос, и как да се измъкнат от неудобната ситуация. Вижте какво, уважаеми, дори да сте лордове по произход, а вие не сте - Екскалибур си стои забит в скалата, но не е предназначен за вас. 

От избори на избори, гражданите които сядат на седалките в Парламента на България стават все по-нелегитимни. Причината е все по-ниската избирателна активност. Такава тенденция не е без значение. Ама хич не е без значение. А гражданите в Парламента, колкото и да са тъпи, поне това все пак разбират. 
Т.напр., и.т.н. дори също го разбраха. А техният лидер, Слави Трифонов, се оказа изпечен тарикат - така и не можаха да го хванат за канарче и да го вкарат в парламента, за да им върши най-черната работа и да бъде на топа на устата, с риск да понесе отговорността на управлението, не само пред съдебните власти, но и пред народа, ако евентуално и той се сети, да мародерства. 
За разлика от Зеленски, Слави не можаха да го прекарат на маткапо - така и не можаха. А тия неговите артистчета и те се оказаха тарикати и успяха да се измъкнат, като отбиха номера по някакъв начин. Сега властта на България си стои спокойно и чака кой иска да я вземе. Никой не иска. 

Никой не иска, но и никой не е легитимен. До тука се стигна, след като десетилетия, тия които заставаха на държавното кормило, бяха незаконни според сега действащата конституция на България. Защото както съм казвал десетка, а може би дори и стотици пъти - най-високостоящият в законовата йерархия член в конституцията на България е дефакто отменен от наложената избирателна система. Да не повтарям пак. 

Де юре са незаконни, защото по-високостоящ член е отменен чрез избирателна система, която вкарва депутати и изобщо висши държавни служители по незаконен начин. 
Де факто са незаконни, защото нуждата от демокрация е наложена от природния закон. И не е достатъчно, да заявиш в Конституцията някакви хубави намерения, а после да си я караш, все така през просото. И когато дълго време си правил така, т.е. престъпил си и природните и правните закони, от ден на ден, бавно и полека освен незаконен ставаш и нелегитимен. 

Към това обстоятелство вече се добавя и фактът, че нещата вече стават опасни. Да, ти ще изкараш некой и друг лев, ако си депутат, но не и когато икономиката се срива в мощна глобална депресия, а войната вече е пред вратата на българския парламент. 

И резултатът вече е тоя - никой не иска да управлява. Но винаги ще се намерят такива които могат да бъдат заплашени, при това с най-пряко физическо убийство, на тях или на близките им. И ако сега все пак се намери, кой да вкара и България във войната - не му се сърдете! 
Защото вие сте виновни. Вие сте тия, които ще изпълнявате и неговите заповеди, защото няма да знаете, как да не му изпълнявате заповедите. И ако той ви изпрати на война, това няма да е само негова вина. Защото вие сте тия които също имате власт - вие движите ръцете и краката си. Освен това, колкото и да е странно - всичко което вие правите, го правите по най-добрия възможен начин, защото през цялото време не сте спирали да мислите с мозъците си. А вашите мозъци - те работят за целите на тоя който ви командва и срещу когото постоянно роптаете. 

И всъщност така се получава, че всъщност главният натиск към тоя човек иде от вас. Това е голямата тайна на механизма на обществената организация - тя произвежда организиран натиск. И тоя натиск е в състояние да смачка всеки отделен човек. Защото дори и Сталин е бил един малък човек. 



Гласувай:
2



1. morskipesni - Искам всички да се запознаят с този български "интелигент"
03.10.2022 10:16
казва се Кабакчиев и ето неговото мнение отнотно изборите, българите, ЕС-Брюксел. Става дума за свръхпредател, като ВСИЧКИ БГ-АТЛАНТИЦИ, (бивши ДС ченгета). Удивете се!

" Какво показват вчерашните избори?
Автор: kkabakciev Категория: Технологии
Прочетен: 41 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09:03
Те показват най-вече следното. За да си успешен политик в България, трябва да си върховен простак и отявлен крадец. С други думи, българската популация в мнозинството си е проста, корумпирана и крадлива. Ето защо тази така наречена държава трябва да бъде разпусната и предадена за управление на Гърция - или направо на Брюксел. Нали ЕС е като една държава. Когато дадена популация в нея не може да управлява територията си според принципите и законодателството на Цивилизования свят и ЕС, такава "държава" би трябвало да бъде разформирована и предадена за управление другиму. "

Наложи се да коментирам при него следното- ако като всички "атлантици" не го е затрил:
"Обиждаш Народа си, долно копеле? Който те е откърмил? Майка ти е проста, баща ти е боклук, понеже са те пратили някъде за диплома. Пази Боже сляпо да прогледа. За предателство пред Държавата и Земята си, трябва да бъдеш окачен на въжето, на минутата."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blog13
Категория: Политика
Прочетен: 619978
Постинги: 565
Коментари: 1662
Гласове: 823
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031