Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2022 20:29 - ЕДНО ДЕТЕ ПОСРЕЩНА КОЛЕДА БЕЗ МАЙКА СИ, ТЯ ИЗЛЕЖАВА ПРИСЪДА /познайте от кои/ В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР! СГОТВЕНА ОТ ГЕРБ!
Автор: jupel Категория: Политика   
Прочетен: 974 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Госпожо,ИВАНЧЕВА, много сила и здраве ви желая ,на детето волни игри и радост!Честито Рождество Христово!

СГОТВЕНА ОТ ГЕРБ! ЕДНО ДЕТЕ ПОСРЕЩНА КОЛЕДА БЕЗ МАЙКА СИ, ТЯ ИЗЛЕЖАВА ПРИСЪДА /познайте от кои/ В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР!


image

Днес е Коледа. Едно дете я посрещна без майка си. Защото тя излежава присъда в Сливенския затвор. Случаят "Десислава Иванчева", екс-кметицата на район Младост, е известен на всички. Обаче не всички знаят, че тя има невръстно момче, за което се грижи 80-годишната му баба Любка. С това видео не искаме да оправдаваме никого. Но искаме да ви напомним да помислите за онези, които нямат онова, което имате вие. За онези, които не могат да видят първите стъпки на децата си. И за децата, които няма да бъдат прегърнати от майките си навръх Рождество.


Помислете за онези, които нямат онова, което имате вие / Случаят "Иванчева

https://www.youtube.com/watch?v=Ti5g6Tek6JQ







Гадовете у нас рано или късно трябва да си го получат поне от Господ!
И ще бъде.
Няма как да се скрият в бункерите си, да избягат с частните си самолети ,да ...да се скрият от Господ, от бабата на ИСУС  СВЕТА АНА-покровителка на семейството и на майчинството! Горко им на виновниците откъснали майка от дете ,много малко дете.

Само това, че е в затвора е оневинява!!! За корупция се съдят само тия който неискат да вземат пари и пречат на така наречените предприемачи

Всички трябва да си платят! България е в това състояние заради такива хора, моля Бог за справедливост. Ако алчността не беше по народа, България щеше да бъде велика! Вече изобщо не вярвам на държавата. И затова изобщо не се съмнявам в невинността на тази кметица. Тя е невинна. Ние сме държава, толкова овладяна от световната мафия, че всички престъпници са на власт и никой не ги пипа. Когато някой е обвинен, в техните собствени престъпления, считам, че този някой е искал да изобличи именно престъпниците!

image

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КЪДЕ СА ТИЯ ХОРА ЗА КОЙТО ТАЯ ЖЕНА СИ ДАДЕ ЖИВОТА И СВОБОДАТА>ТЯ НЕ ГИ ПРЕДАДЕ>ФАКТКЪДЕ СА ТИЯ ЗА КОЙТО СЕГА ИВАНЧЕВА ЛЕЖИВ ЗАТВОРА?????КЪДЕ СТЕ БЕ ХОРА ЗАЩО СЕГА ВИЕ НЕ ЗАСТАНАХТЕ ЗАД ТАЗИ ЖЕНА И НЕ НАПРАВИХТЕ НИЩО ОСВЕН ДА ГЛЕДАТЕ И ДА ЦЪКАТЕ И ДА ПИШЕТЕ ВЪВ ФЕЙСАЗАЩО НЕ СПРЯХТЕ МАФИЯТА????




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2465279
Постинги: 2850
Коментари: 1224
Гласове: 14446
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930