Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2021 09:40 - Наноразмерните частици графенов оксид в Covid ваксини + 5G радиация причиняват COVID-19?
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 2121 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 27.07.2021 09:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Наноразмерните частици графенов оксид в Covid ваксини + 5G радиация причиняват COVID-19?

От Бил Сарди

13 юли 2021 г.

image MSNBC


Ето най-новата илюзия за COVID-19, която стана вирусна в интернет:

Онлайн източник от Испания, наречен La Quinta Columna (Петата колона), публикува доклад, който твърди :

Графеновият оксид, един слой графит с кислородни свойства, който се твърди, че е свързан с ваксини срещу COVID, е истинският „коронавирус на COVID-19“

Тъй като, както се твърди в доклада, всички основни ваксини срещу COVID, AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson и др., Съдържат значителна доза наночастици графенов оксид, следователно тези ваксини са разпространили „вируса“,

Ето защо никой не е успял да изолира вируса. Тъй като това не е вирус,

Ето защо COVID-19 води до метален вкус в устата,

И предизвиква загуба на мирис и вкус чрез повишена секреция на слуз, се казва в доклада,

Освен това, според La Quinta Columna, противогрипните ваксини съдържат и наночастици от графенов оксид, както и новите интраназални анти-COVID ваксини, които скоро ще бъдат пуснати,

Ето защо 5G радиацията от кулите на мобилните телефони е в пълна инсталация, за да активира “COVID-19” от отдалечени места чрез частици графенов оксид,

Тъй като лентата за поглъщане на електрон за графенов оксид е в същия диапазон като 5G лъчение,

И по случайност COVID стартира в Ухан, Китай, където се разпространява 5G радиация,

Ето защо COVID-19 разгражда основния антиоксидант, наречен глутатион, в живите човешки клетки,

Ето защо децата не получават COVID, защото имат високи нива на глутатион,

Ето защо FDA наскоро поръча N-ацетил цистеин (NAC) от рафтовете на магазините за витамини, защото драстично възстановява нивата на глутатион.

И графенови частици са открити в маски за лице,

И графенът причинява кръвни съсиреци, които измъчват някои пациенти с COVID-19, които са били подложени на ваксинация,

Което накара La Quinta Columna да заключи: „графеновият оксид е предполагаемият SARS-CoV-2,„ новият коронавирус “, който уж причинява болестта, известна като COVID-19.“

Но всичко това са косвени доказателства. В нея има пръстен от истина, но при внимателен преглед пада.

Предшестващи COVID-19 ваксини. И така, какво причинява COVID-19 преди ваксините? (Да, знам, че току-що беше прекатегоризирана случаите на грип като COVID-19, а много случаи на COVID-19, диагностицирани единствено по симптоми + ненадежден PCR тест, който произвежда псевдопандемии, всъщност са само дефицит на витамин В1, предизвикан от прекомерна консумация на алкохол, кафе и чай от тревожно население .)

Освен това, проучвания, проведени преди въвеждането на ваксините, показват, че разпространението на COVID-19 не корелира с 5G инсталации .

Освен това, графеновият оксид има приложение за защита на живите тъкани от 5G лъчение .

Графенът в назално вкарани ваксини за COVID-19 е експериментално тестван върху животни, а не при хора . Все още не е необходимо да отправяте предупреждения към хората.

Графенът не е посочен като съставка във ваксините COVID-19 .

В отговор на бюлетина на La Quinta Columna, Pfizer Drug публикува отрицание, че някоя от ваксините съдържа графенов оксид .

В графен твърдение е във всички ваксини се поддържа с никакви доказателства .

Изследването на съставките в РНК-ваксината COVID-19 на Pfizer не включва графен

КАКВИ СА СЪСТАВКИТЕ В ВАКСИНАТА PFIZER-BIONTECH COVID-19? Ваксината Pfizer-BioNTech COVID-19 включва следните съставки: иРНК, липиди ((4-хидроксибутил) азандиил) бис (хексан-6,1-диил) бис (2-хексилдеканоат), 2 [(полиетилен гликол) -2000] -N, N-дитетрадецилацетамид, 1,2-дистеароил-sn-глицеро-3- фосфохолин и холестерол), калиев хлорид, едноосновен калиев фосфат, натриев хлорид, двуосновен натриев фосфат дихидрат и захароза

Също така графеновият оксид не се появява в списък на  съставките,  публикуван от американските центрове за контрол и профилактика на заболяванията за ваксините Pfizer, Moderna и Johnson & Johnson COVID-19.

Графеновият оксид не получава безплатен пропуск като ваксините

Това не означава, че графеновият оксид получава безплатен пропуск, както ваксините COVID-19.

Графеновият оксид има тъмна страна.

Едно авторитетно проучване гласи :

„Материалите на основата на графен обикновено имат размери, вариращи от няколко до стотици нанометри и са с дебелина 1-10 нанометра (една милиардна част от метър), което е и определението за„ наночастици “или„ наноматериали “. Благодарение на наноразмерите си, графеновите наночастици могат да достигнат по-дълбоки органи, преминавайки през нормалните физиологични бариери, като кръвно-въздушната бариера, кръвно-тестисната бариера, кръвно-мозъчната бариера и кръвно-плацентарната бариера. "

Но това добро или лошо е?

Друг доклад гласи:

„ Наночастиците от семейство графени (GFN) могат да предизвикат остри и хронични наранявания в тъканите, като проникват през кръвно-въздушната бариера, кръвно-тестисната бариера, кръвно-мозъчната бариера и кръвно-плацентарната бариера и т.н. и се натрупват в белия дроб, черния дроб и далак и др. Например, някои графенови наноматериали аерозоли могат да се вдишат и да се отложат значително в дихателните пътища и те лесно могат да проникнат през трахеобронхиалните дихателни пътища и след това да преминат надолу към долните белодробни дихателни пътища, което води до последващо образуване на грануломи (малки маси) на възпалена тъкан), белодробна фиброза (белези) и неблагоприятни ефекти върху здравето на изложени лица.

Токсикологичните механизми на GFNs, демонстрирани в последните проучвания, съдържат главно възпалителна реакция, увреждане на ДНК, апоптоза (клетъчна смърт), автофагия и некроза (клетъчна смърт) и т.н. на GFN.

Наночастиците от семейство графени, например, преминават през въздушно-кръвната бариера и основно се натрупват и задържат в белите дробове, 47% остават след 4 седмици. Интравенозно приложеният GO навлиза в тялото чрез кръвообращение и се задържа в белия дроб, черния дроб, далака и костния мозък, а инфилтрация на възпалителни клетки, образуване на гранулом и белодробен оток са наблюдавани в белите дробове на мишки след интравенозно инжектиране на GO.

„Взаимодействията на GO с клетките могат да доведат до прекомерно генериране на реактивни кислородни видове (окисление), което е първата стъпка в механизмите на канцерогенезата, стареенето и мутагенезата.

Поради малкия си размер, голяма повърхност и повърхностен заряд, GO може да притежава значителни генотоксични свойства и да причини сериозни увреждания на ДНК, например, хромозомна фрагментация, счупвания на ДНК вериги, точкови мутации и окислителни ДНК адукти и изменения. Като се има предвид повишената експозиция на хората на GFN, оценката на системната токсичност в човешкото тяло е незаменима в бъдещи проучвания. "

Обещанието за графенов оксид

Това не означава, че графеновият оксид не обещава като адювант за ваксините.

Графеновият оксид е представен като „ нов ваксинен нано-адювант за силна стимулация на клетъчния имунитет “.

Друг доклад, публикуван в списание Nanomaterials, казва:

„Наноматериалите, включващи функционализирани наночастици (NPs) и квантови точки, и иновативни методи за откриване, свързани с нанотехнологиите, дизайн на ваксини и производство на нанолекарства показаха огромно обещание за взаимодействие с патогенни вируси и ограничаване на влизането им в клетките.“

„Системите за доставки, базирани на наноносители / NP, обикновено могат да предпазват нано-ваксините от преждевременно разграждане, да повишават стабилността, да имат отлични адювантни свойства и да помагат за целенасочено / контролирано доставяне на имуногени до антиген-представящи клетки (APC).“

„НП могат да произведат забележителни количества неутрализиращи антитела срещу хомоложния вирус, НП могат да бъдат обещаващ и ефективен профилактичен подход срещу MERS-CoV инфекция (Covid-19).“

Освен това е доказано , че графеновият оксид изчиства бета амилоидната плака от стареещите мозъчни клетки (лабораторно проучване).

Но почакай.

В този доклад се казва: „Освен това наноструктурите притежават и други изключителни свойства“, което включва „ способността им да имитират вирусите по отношение на структурата или размера, без да се изисква реална инфекция !“ (ударение мое).

OMG: Не казва ли това, че наноразмерни частици като графенов оксид МОГАТ да бъдат объркани с вируса?

При относително високи дози графеновият оксид може да предизвика сърдечни проблеми при развитие на ембриони (проучване върху животни).

В графеновите продукти има примеси, които могат да бъдат вредни .

„Неорганичните примеси, които се задържат в крайните графенови продукти, могат да взаимодействат с биологични клетки и тъкани, предизвиквайки токсичност или в крайна сметка да причинят клетъчна смърт. Остатъчните замърсители могат да причинят по-висок риск от индуцирана от графен токсичност в биологичните клетки. Този неблагоприятен ефект може да бъде отчасти отговорен за несъответствията между различни изследвания в литературата.

Графенът може да се екскретира през бъбреците, където може да се концентрира и да стане токсичен (проучване върху животни).

„ Високите концентрации на GO са токсични за белия дроб, черния дроб и далака .“

Изследователите съобщават, че GO може да „ намали продължителността на живота при кръгли червеи “. Кръглите червеи се използват в много изследвания за продължителността на живота.

Докато графеновият оксид може да инхибира образуването на анормални кръвоносни съдове (биологичен процес, наречен ангиогенеза (an-gee-oh-jen-eh-sis), който е обща характеристика на рака и дегенерацията на макулата, прекомерното инхибиране на ангиогенезата може да влоши зарастването на рани .

Графеновият оксид трябва да бъде детоксикиран

Заглавието на един научен доклад признава, че има потенциални токсични ефекти, произведени от графенов оксид: „ Изследване на най-добрата стратегия за намаляване на токсичността и засилване на антибактериалната активност на графеновия оксид чрез добавяне на хитозан .“ Графеновият оксид се нуждае от приложен детоксикатор.  Хитозанът се получава от черупките на скариди и други ракообразни.

Един такъв естествен детоксикатор, молекулата на червеното вино r esveratrol премахва потенциала на GO да генерира разрушително окисляване чрез превръщане на графеновия оксид в обикновен графен чрез премахване на кислородните свойства на GO. Това предполага, че в случай, че вярвате, че GO се вмъква в тялото ви по някакъв начин, ресвератролът ще го детоксикира.

О, о

Но се появява друг тревожен доклад.

Изследователите поставят моноклонално антитяло за кортизол на платформа от графенов оксид. Кортизолът е хормон на стреса, секретиран от надбъбречните жлези. След това тази платформа за графенов оксид улесни откриването на нивата на кортизол в проби от слюнка. Звучи като медицински напредък. Но следователите споменаха и следващата стъпка след това, която ще бъде „ имплантируем сензорен чип “ в бъдеще. Звучи, че графеновият оксид ще бъде платформата за контрол на ума и „белегът на звяра“, предвиден в Библията.

Но почакай…

Това точно в ...... .. Европейското общество по медицина публикува доклад, в който се казва: „ Приписаните случаи на COVID-19 и смъртните случаи са статистически по-високи в щатите и окръзите с 5-то поколение безжични телекомуникации с милиметрова вълна в Съединените щати .“

Това може да е просто съвпадение. Това не може да бъде нищо повече от „ефектът на тенис обувката“. При анализ на причините за детските злополуки с пешеходци (авто срещу хора) беше установено, че всички деца, които са били ударени от коли, са били с тенис обувки. И така, обувките за тенис ли са причината за инцидентите? Очевидно не, те просто са замесени, те не са причината.

Когато видим растителния живот, засегнат от 5G, тогава може да имаме убедителни визуални доказателства за неговата токсичност. Истинската заплаха, породена от 5G, са роботите, които ще бъдат дистанционно управлявани, за да отнемат милиони работни места на американците. 24-7 робот замества трима работници на смяна.

Информация, видяна през обектива на нашите предварително измислени представи

Доклади като този могат да бъдат малко объркващи, тъй като се приемат в съзнанието на читателите със собствените им възприятия за това, което търсят; за това как се разклаща със собствените си предубедени представи за света. Склонни сме да отхвърляме „доказателства“, които противоречат на сегашния ни мироглед.

Съдия наскоро отхвърли съдебния иск за клевета срещу водещата на CNN Рейчъл Маддоу, защото изказваше мнението си за консервативна група (Maddow: „ Наистина буквално е платена руска пропаганда “), защото нейното шоу се счита за забавление и тя се придържа към това, което иска публиката да чуете, а не преследване на факти или истина.

Съдия реши, че разумен зрител няма да приеме изявлението като фактическо. „Контекстът на изявлението на Мадоу показва, че разумните зрители биха сметнали оспорваното изявление за нейно мнение.“

Надявам се, че този доклад беше поне забавен.

Казано е: човек има право на собствено мнение, но не и на собствен набор от факти.

Днес всеки има свой собствен светоглед, независимо от реалността. Мъжът може да бъде жена, ако реши да бъде. След като преминем тази граница, как да разберем какво е реално? Когато няма обективна истина, когато човек има свободата да вярва, че светофарът е червен или зелен, ние наистина ще имаме проблеми.

Толкова за опит за подреждане на всяка информация, която виждаме, чуваме или четем в публичния форум. Рейчъл Мадоу не може да подвежда или да лъже. Няма такова нещо като фалшиви новини. Всичко е политически театър. Трябва да знаем по-добре. Нали?

 

Авторско право © Бил Сарди, писмено от Ла Верн, Калифорния. Тази статия е написана изключително за www.LewRockwell.com и други страни, които искат да се позоват на нея, трябва да свързват, а не да публикуват на други URL адреси.

Истинските граждански либертарианци трябва да се противопоставят на IRS

 

Винаги ходете гордо размаскирани и винаги отблъсквайте при запитване за лекарска бележка



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. kolevdobri - Как да препратим статията на Кунчев?
27.07.2021 14:11
Да му дойде малко акъл в тъпата кратуна.
цитирай
2. zahariada - Да
27.07.2021 17:24
Вярно е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750325
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031