Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2016 14:31 - НА КАКВО ДА СЕ ЗАВИЖДА НА ТАКИВА?НА ДАРБАТА? НА "РИМАТА"? НА МЛАДОСТТА-млякото по устата им? ЕРАТОВА НЕЗРЯЛОСТ ВЪВ ВСИЧКИ АСПЕКТИ.WONDEROVI фантасмаго
Автор: jupel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1640 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДА СЕ КРАДАТ ДЕЦА-ЯСНО-ДОБРИ ПАРИ,НО И КОТЕТА ДА СЕ КРАДАТ ТОВА СА ПЕРВЕРЗИИ   По повод постинга на lidislidis
Постинга на тази ерато7 не е изтрит,
пуснаха го след като се подучиха кои да напишат
маса подкрепящи го коментари.
Аз преди мaлко влезнах там-видях,
но докога ще е така Бог знае!

Ето твоят и нейният,но с твое коте и ИДЕЯ,
КОЕТО Е ПО ВАЖНО,КАКТО И МОТОТО И
ДА СЕ ПРАВИ НА СЛЪНЦЕ, ХИ!
Може пък да е слънце
огряващо "планинитенаБългария"!
Хи! И не само там.
Какво ли е някой да те нарича котенце и да го вземеш насериозно? Смешна работа,женско самовлюбване.

18.12 23:25 - "Твоето коте" е Моята котка - временен постинг

image Автор: erato7
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1095026
Постинги: 141
Коментари: 6612
 "Моето коте"
Постингът беше активиран от блогерката, но вися с надписани  хиляди фалшиви прочита и крадени материали цяла сутрин в "Препоръчани". Не зная модераторски блог ли е, или хакерски? А може би и двете? Ето тази котка беше изкарествала от компа ми директно и написала даже "стих" Имаше и един коментар даже. 

                       image 
 Снимка на грозния кичовски колаж от  постинга на блогерката с фалшиви прочита и измъкнатата снимка от компа ми с хакерство
                         


                 Твоето коте е моята котка Роза- 
оригиналната снимка на Роза от компа ми в папка "Оригинали "
cнимката не е пускана никога в нета, тъй като не е сполучлива според мен


                                   image

Твоето коте е моята Роза, котка на 3 години, която гледам и познавам повече от себе си. Снимала съм я милиони пъти, от бебе до сега. Не съм пускала нейни снимки в нета. Нейните снимки са оригинални и стоят в папка в компа ми. Тази снимка на Роза е от това лято на вилата и зад нея дървената ламперия е характерна и показна. Не ми е ясно с хакер ли проникна в компа ми, открадна снимката и си надписа прочита, че да видят хората крадената снимка и да ми докажеш, че си престъпница, тъй като ровенето в чужди компове и краденето на снимки, лични данни, банкови сметки е престъпление, ако не знаеш! За това поредно ровене из компютъра ми и докопване до мои лични неща ще те дам на разследване и в България и тук, хората да докажат вината ти, "поетесо" надрусана с фалш, откраднала и от стиха на Петя Добарова "Слънчево момиче" и си си го сложила за мото на блога!? :))
Аз не съм дребнава за снимките ми, въпроса е, че този парад на изнасянето им  по хакерски начин от компа ми и надписване на изкуствени фалшиви прочита в постинга ти е гнусно посегателство, гнусно, като теб!  Зная, че повечето български отрепки самонарекли се "поетеси" са изпокрали дори българските ни класици, но за Петя Добарова няма да ти простя, тъй като такива, като теб се гавриха с творчеството й и я погубиха с интригите и побърканото си  самомнение, че са поетеси преди 32 години. Убиха един български талант, селянките и селските даскалки с мангалски манталитет и с мераци да са поетеси.
Не зная какво парадираш с нейните думи и  си ги приписваш за твое мото? Не зная за велика ли се вземаш маниакално с фалшивите си прочита в постингите? То вярно печалба за блог. бг но те прави смахнато смешна и някак си далече от духовноста на поет и човек, за хакерството нямам думи...
Какво "слънчево момиче" си ти с фалшиви надписани прочита и хакерства, плагиатство, кражби на чужди материали?
Та, Петя е била 18 годишна, когато е писала стиха, а ти си над 48? Ако беше жива сега Петя щеше да е на 51 години. Да не се окаже, че ти директно си допринесла за самоубийствоти на Петя, тъй като сте на едни години почти? Жалко  падение ще е за теб, не само хакерство по комповете на хората и надписани прочита в блога ти за слава на краденото...

Не ме интересувa чия метреса си, а постъпката ти на криминална отрепка из нета, за което ще си отговаряш където трябва, както и тези които те надрусват в блога постоянно, нищо, че деактивира поста си, всичко може да се докаже, стои където трябва.

image

Rosa 3v. ето я и днешната снимка на Роза пораснала и надебеляла котка кърмачка
на 5 прекрасни котенца, а не крадени от снимка...
Но може би си търсила с хакери банковия ми номер, който не държа в компа и си попаднала на снимка на котките ми от преди?  За какво се вреш в компа ми? Документи? Номера, данни? Не е заради котката всеки случай!
Всички снимки на Роза отпреди 9 месеца ще видиш където трябва, а не с хакерства и търсене и извличане директно от компа ми!!
За разлика от теб аз съм публична и открита личност в нета, не се крия зад измислени имена и картинки и ще се проклиняш сама , че хакерстваш из компа ми и извличаш оттам  неща за лична изгода. 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. bliz - Така ме изненада!
00:47
Как е възможно всичко това?!

Това ли е котьо, който гони мишки , докато снимаш лебедите ?

Ах, Лидис , ти си неуморим войн!
цитирай
2. bliz - Вярно, постинга го няма вече!
00:59
Аз го четох и коментирах...

Все пак "Слънчево момиче" не е патентовано от Петя Добарова и друг може да употреби това словосъчетание... Това може да е деликатна препратка към любима поетеса...

erato7 има позитивни стихове, в тях има любов.

Има истина в думите ти, самото блокиране на постинга е показателно.

Жалко, че се оказа човек с две лица, но това , което представяше в блога беше мило...

Не знам, на твое място бих се чувствала по същия начин - посегателство от най-гнусен тип...

Все пак ми е тъжно, че загубих едно "слънчево момиче"...

Подкрепям възмущението ти !

цитирай
3. lidislidis - Aз също се изненадах и втрещих сутринта, като видях поста
01:04
bliz написа: Как е възможно всичко това?!

Това ли е котьо, който гони мишки , докато снимаш лебедите ?

Ах, Лидис , ти си неуморим войн!


Не тази Роза не съм я пускала из нета. Кики е котарака с мишките. Това лято и 2 заека уби. Аз имам много картички с котките ми, но Роза не е нещо особено и не я използвам за модел. Моделите са ми Волен 15 кг. Кики и Лиза. Те са сладурски и са научени да позират.Не всяка котка подлежи на дресура. Роза е обикновена котка без умения!
Поздрави и лека вечер!
цитирай
4. lidislidis - Не съм чела постингите й отдавна. Надписани с фалшиви прочита постинги не чета . Това ме отвращава от автора. Какво по голямо двуличие от фалша с прочитите!
01:37
bliz написа: Аз го четох и коментирах...

Все пак "Слънчево момиче" не е патентовано от Петя Добарова и друг може да употреби това словосъчетание... Това може да е деликатна препратка към любима поетеса...
erato7 има позитивни стихове, в тях има любов.

Има истина в думите ти, самото блокиране на постинга е показателно.

Жалко, че се оказа човек с две лица, но това , което представяше в блога беше мило...

Не знам, на твое място бих се чувствала по същия начин - посегателство от най-гнусен тип...

Все пак ми е тъжно, че загубих едно "слънчево момиче"...

Подкрепям възмущението ти !Относно хакерството не е сефте и не е само при мен. Предполагам, че не го прави тя, а някой неин хакер, или човек с познания на техниката в блога. Мен до сега са ми изпотрошили с хакерства 3 компа. Поетесите с фобията си за прослава с фалш са податливи на двуличие. По всички български сайтове си личат. Тук най много. Явно тези неща са естествени за тях, тъй като са ги правили системно. Нагла е тази показност и тези хакерства са престъпни. Те си мислят, че в България като няма закон за нета, ще останат неуловими и ще се кефят на поразиите. Да, ама не! Престъпника се лови по нета по лесно, отколкото в живота.
цитирай
5. lidislidis - Работата е ясна, че от модерация се прави
02:02
Е, вируси взеха да метат на защитната ми мрежа да ги лови. Така беше и когато wonder и тези от модерация изтриха блога ми. Така е 5 години! Ако не пиша поне знайте истината.
Поетесите с надписани прочита и хакерите им. Не зная какво им преча, но е установен факт. Компанията на поетесите от блог.бг и WONDER
Всичко се прави от модерацията и под нейно нареждане. Луда работа. От 5 год съм изхвърлена от всички класации в блога, многократно ми се влиза в компа, проследяват се страници, сега може би искат да покажат колко са спец по хакерства. От 3 дни без причина и постингите ми се спират вижте и се уверете сами, въпреки че не са с тема поезия. След постинга ми за опровержение, лъжите на поетина mt46, който сега пейства лъжите на пропагандни жълти списвачи, надписва си прочита и е още с лъжливия пост за Финландия в категория Регионални, а моят пост с истината се крие и пренебрегва. Приятелите на списвачки от днес.бг които хванах в пропаганда и лъжи също ми пишат обидни коментари.Всички са свързани с бизнес блог.бг. Както и да е, този път няма да оставя нещата така.
цитирай
6. joysii - Ами! Верно ли ги върши такива нашата ...
10:22
Ами! Верно ли ги върши такива нашата пуетеска! Тук някой спомена,че пишела нежни стихове. Изобщо не е така. Пише стихове в стил дете от четвърти клас - простички, наивни, даже леко глуповати. Не притежава и грам талант. За гуруто й Уондър, хич няма какво да говоря. Тя пък само драска каламбури от думи без никакъв смисъл.
Лиди, поздрави! Хубав постинг. И котенцето ти е прекрасно!
цитирай
7. sekirata - Брависимо за постинга ти!
16:47
lidislidis, бъди сигурна,че няма как да не знаят че ще те настъпят и ще реагираш бурно.Това е стар изпитан метод за реклама на сайтовете да става интригата и да има посещения,коментари истински, а не като тяхните фалшименто.Лошото е това,че нямат спиране и срам.На мене лично няколко човека мъже де -профила ми хвалеха тази ерато7 и аз се чудя защо, а тя била швръклива,видях ,разбрах за в доста от онези.... сайтове де се гмурка! А защо пък седем май е повече от ясно. Колкото до Петя Дубарова, тази ерато7 и обувките и да лиже пак не става.Че Слънчево момиче са две думи,които могат да се използват от всеки може би да,но когато се разсъди какво точно е имала впредвид Петя Дубарова под слънчево момиче,не може това да има впредвид и ерато7,защото тя просто не е и не може да бъде Петя Дубарова,никога! Къде се слага?! Смешна работа!
Ето един стих и клип за злобата,завистта изсипани тогава върху крехката ученическа психика на поетесата Петя Дубарова, които я погубиха .

http://vbox7/play:d9c4b2da?pos=src
цитирай
Редактирай | Изтрий 8. sekirata - Ами така се развличат и величаят,но и любовниците им тук имат вина
16:49
lidislidis, бъди сигурна,че няма как да не знаят че ще те настъпят и ще реагираш бурно.Това е стар изпитан метод за реклама на сайтовете да става интригата и да има посещения,коментари истински, а не като тяхните фалшименто.Лошото е това,че нямат спиране и срам.На мене лично няколко човека мъже де -профила ми хвалеха тази ерато7 и аз се чудя защо, а тя била швръклива,видях ,разбрах за в доста от онези.... сайтове де се гмурка! А защо пък седем май е повече от ясно. Колкото до Петя Дубарова, тази ерато7 и обувките и да лиже пак не става.Че Слънчево момиче са две думи,които могат да се използват от всеки може би да,но когато се разсъди какво точно е имала впредвид Петя Дубарова под слънчево момиче,не може това да има впредвид и ерато7,защото тя просто не е и не може да бъде Петя Дубарова,никога! Къде се слага?! Смешна работа!
Ето един стих и клип за злобата,завистта изсипани тогава върху крехката ученическа психика на поетесата Петя Дубарова, които я погубиха .

http://vbox7/play:d9c4b2da?pos=src
Петя Дубарова - Завист

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18.12 09:22 - Котенце мое

18.12 09:22 - Котенце мое Автор: erato7 Категория: Лични дневници   image
Прочетен: 1001 Коментари: 9 Гласове: 31
Последна промяна: 11:45 image image
image

image

image
1. travell - :)
18.12 09:56
Котенцето е чаровно,
мило нежно и гальовно,
но като стане котарак,
ще вдигаш често бял байрак!

Ще дращи мебели, стени,
ще скита чак до призори,
ще търси котки грациозни,
проблемите ще са сериозни!
цитирай
2. breeze - Чаровни любимци!
18.12 14:08
Дори се опитват да говорят.:) цитирай
3. bliz - И аз обичам котките - чаровни, властни, непредвидими !
18.12 14:27
Като му гледам притворените очички - приспива ми се!

Стихчето е написано с осезаема любов, с нежни думи ! По всичко личи , че има един прекрасен живот. За копринената му козинка и сладко мъркане - давам всичко!

Хубав ден!
цитирай
4. vesever - Сладурка. прилича на моята Грейси ...
18.12 14:37
Сладурка. прилича на моята Грейси :)
Поздрави, Слънчева!
цитирай
5. anin - Привет!
18.12 15:43
И стихчето и котенцето са супер! :) цитирай
6. nalia - Пухкава топчица радост,
18.12 15:46
толкова ми е познато, Ерато :-)
nalia
цитирай
7. emi1ts - Поздрави
18.12 16:11
мила Ерато! Искрена привързаност и много обич излъчват твоите стихове !Просто не може да не се обича такова игриво и гальовно коте !Приятен ден!:) цитирай
8. planinitenabulgaria - На фона на "политическите" тролови изпълнения - нещо човешко в Блог. бг.
18.12 16:39
Брависиимо! Дано такива ангелски мисли отново да завладеят хората! цитирай
9. kvg55 - Сладичко е, защото сте го оставили ...
18.12 17:27
Сладичко е, защото сте го оставили да властва в домът ви.
Я го погалете срещу косъма или го настъпете по опашката,
да видим какъв характер има.

Защо коментарите под поста на  erato7 са написани в един и същи час и съседен час поред,това не значи ли че едно и също лице ги пише с различни профили? Или поне накарани, поръчани!

Лидис защо erato7  избра точно Роза?!

Поздрав на дразнителката и изкусителката на много семейни мъже в интернета изобщо.

7-8 и ще си ....легнала...
Слави Трифонов
чалгаджийска му раблота правите "пуетески" седмачкиАми ако erato7 не е жена,фейк ли е да си правят майтапи?! И какво от това , излагация е пак, хора!
Само чалга за Вас ,знаете защо ненавиждам чалгата и номерата чалгарски на уж нашата интелигенция....Нагоре
 

  Гласувай:   5   0  

Прочелите постинга прочетоха и: Тъжна вечер
Шест години в blog.bg...
Гран Канария- малко от историята на Гунч...
Следващ постинг Предишен постинг
БАНАЛЕН ТЕКСТ, КРАДЕНА МЕЛОДИЯ,ЕМИЛИЯ КОПИРА ДЕСИСЛАВА НЕ МОГА СЪРЦЕТО СИ ДА УКРОТЯ   Коментари 1. lidislidis - Секирке, усети ги и ги целна в десятката!
19.12.2015 17:52 Търсят си поводи да си пусна картичките с хубавите си котки, ама не са за този блог. На тях им се радват колеги от фацето и клиенти от магазините, а не хакери и хакерки! Поздрав и лека вечер! цитирай
2. bliz - Не знам кой е крив, кой е прав, но...
19.12.2015 18:02 вярвам на очите си:

третата снимка на надебелялата вече Роза, майка на 5 сладки котета - това е друга котка- има бяло петно под гушката. Това не е същото коте, другото си е шарено изцяло.

Тук се говори за една котка, а снимките са на две котки. цитирай
3. sekirata - Много е готина Роза-дива! Това ми харесва!
19.12.2015 18:28 lidislidis написа: Търсят си поводи да си пусна картичките с хубавите си котки, ама не са за този блог. На тях им се радват колеги от фацето и клиенти от магазините, а не хакери и хакерки! Поздрав и лека вечер!

Дали е все Роза ще каже гледачката на котките, а пък фотошопът на някои е друга работа! цитирай
4. lidislidis - Аз също вярвам на снимките ми и на надписаните фалшиви прочита в блога на ерато7
19.12.2015 18:29 bliz написа: вярвам на очите си:

третата снимка на надебелялата вече Роза, майка на 5 сладки котета - това е друга котка- има бяло петно под гушката. Това не е същото коте, другото си е шарено изцяло.

Тук се говори за една котка, а снимките са на две котки.

Имам над 50000 снимки на котки и котета. Мои снимки и не ми е приятно да се гаврят с тях и хакерстват. Котката е дебела, тъй като е порснала. Снимката е преработена. Омръзна ми да ми се хакерства в компа, заради тези бесовици не съм си отворила и фейса, където 10 000 мои приятели фотографи от цял свят ги оценяват, картичките с котките ми се продават из много магазини. Аз си познавам снимките и котките. Другото е хакерство и фотошоп. Не задължавам никой да ме подкрепя, има си инстанции за това. Както и не подкрепям престъпното хакерство тук. цитирай
5. lidislidis - Близ защитавай си компанията твой проблем е!
19.12.2015 18:36 Аз си зная снимките и компа от хакерки поетеси, които не за първи път го правят.
НАДПИСВАНЕТО НА ПРОЧИТА СЪЩО ЛИ ЗАЩИТАВАШ? Това не е ли също хакерство публично? цитирай
6. gosho568 - Ужас и безумие..!!! Поздрави!
20.12.2015 00:19 Ужас и безумие..!!! Поздрави! цитирай
7. sekirata - Докъде може да стигне човешката злоба и завист!
20.12.2015 10:39 gosho568 написа: Ужас и безумие..!!! Поздрави! цитирай
8. sekirata - lidislidis, тази близ нали ти беше в приятелите?
26.12.2015 00:16


ПAК ВРЪЗКАРКА НА ХОРИЗОНТА!

Пак връзкарка на хоризонта-
младичка от блог беге "фронта".

23.03 20:59 - * * *Автор: erato7

Аман от "поетеси" скрити, анонимни и потайни
толерирани от рицари  знайни и незнайни! Tongue out

image

image

sekirata - erato7-толерираната в blog.bg потребителка
в стих без заглавие,всъщност само една музика е поста и.

Не било така само в училищата, бреййййййй!

erato7, защо слушаш тези, които уж те хвалят, не се излагай?!
 Добра музика и защо тя за фон, но и защо пак непълен стих-откъде започва и къде свършва?Ако изобщо свършва. И ...земята,децата.....Вие не сте коне да препускате,а до небесата не се стига по пътеки. Моля те укроти мъжете,които ме гонкат в блога заради теб. Разбрах коя си и каква си. Момиче?! Може би! Би трябвало да те ......боли от функцията която изпълняваш в интернета ти!
Минусът ти е от мен. Това не е пост,
 това е подигравка ,само една музика е на ниво,

 но без стиха да се слуша.
 Картинката става тя е пригаждана,кърпена.

Не се ли срамуваш,че заради теб и Дела Рай ми забраняват мои постове, а този ми за теб изчезна пак от твоите хора тук? И това ли си ти ,доброто свежо"момиче"?!

Поне досега не ми одобряваш коментарите,слушаш тези дето ти се мазнят,те повечето са мъже...хи! Не така,моме! Става все по зле,ще те бие някое женче,на някое мъжле от сайта или от поезия,имаш амнезия!

Забрави за мен,лошо,много лошо.

ЧАК СЕГА СЕГА УСПЯХ ДА ВЛЕЗНА В ПРОФИЛА СИ?! erato7, явно имаш достойни рицари,стига бе ,моме ти излезна по опасна и от Дела Раи!
22:20
Естествено,като си по млада.

Ето кои бяха последните ми посещения.
Имайте впредвид че писах на лични на valben-
оплаках се,повечето тук знаят защо на него.

Последни 20 регистрирани посетителя

20:27 - valben
19:42 - blakcpredator
15:42 - pantaleev
23.03 21:46 - leonleonovpom2

ВИЖДАТЕ КАКВИ СТАВАТ ПО СВЕТА
И В НАШАТА СТРАНА, И В ИНТЕРНЕТА!
АЗ ЩЕ СЪМ КАЛИНКА
АКО ТОВА НЕЙНОТО E.......СТИХ!

1. sekirata - erato7-толерираната ...
25.03 11:38
1. sekirata - erato7-толерираната тук потребителка в стих без заглавие,всъщност само една музика е поста и. Не било така само в училищата, бреййййййй!
24.03 20:45
erato7, защо слушаш тези, които уж те хвалят, не се излагай?!
Добра музика,но защо пак непълен стих-откъде започва и къде свършва?Ако изобщо свършва. И ...земята,децата.....Вие не сте коне да препускате,а до небесата не се стига по пътеки. Моля те укроти мъжете,които ме гонкат в сайта заради теб.Разбрах коя си икаква си. Момиче?! Може би! Би трябвало да те ......боли от функцията която изпълняваш в сайта ти!
Минусът ти е от мен. Това не е пост,
това е подигравка ,само една музика е на ниво.
Картинката става.

Не се ли срамуваш,че заради теб и Дела Рай ми забраняват мои постове, а този ми за теб изчезна пак от твоите хора тук? И това ли си ти ,доброто свежо"момиче"?!

Поне досега не ми одобряваш коментарите,слушаш тези дето ти се мазнят,те повечето са мъже...хи! Не така,моме! Става все по зле,ще те бие някое женче,на някое мъжле от сайта или от поезия,имаш амнезия!

Забрави за мен,лошо,много лошо.
цитирай

Редактирай | Изтрий
2. sekirata - ЧАК СЕГА СЕГА УСПЯХ ДА ВЛЕЗНА В ПРОФИЛА СИ?! erato7, явно имаш достойни рицари,стига бе ,моме ти излезна по опасна и от Дела Раи!
24.03 22:20
Естествено,като си по млада.

Ето кои бяха последните ми посещения.
Имайте впредвид че писах на лични на valben-
оплаках се,повечето тук знаят защо на него.

Последни 20 регистрирани посетителя

20:27 - valben
19:42 - blakcpredator
15:42 - pantaleev
23.03 21:46 - leonleonovpom2 цитирай Какви стават....аламинутки! Хи! цитирайГласувай:
5
01. sekirata - Блокирали са се яко
29.03.2016 10:32
и щом е за омраза и завист некадърниците са страшно единни!
цитирай
2. sekirata - ХА ТАКА.........НЯМАМ ДУМИ!
15.01.2017 17:01
И Този път съм отвратена и безсилна пред простотията и невежеството в нашата мила страна и то на поетичните съсловия! Нищо нова под слънцето ще кажете,но....това което Ви давам по долу за пример няма равно на себе си по цинизъм с езика и културата ни.Такива "творци"ги славят, славят се, а дали са и българи или просто малцинство,пома.....Но няма смисъл повече да се ядосвам ,този път оставям на Вас да се отвратите , та що не, КОГАТО И ЗА СВИРКИ СТАВА НА ВЪПРОС,знаете за какви СВИРКИ! .Тази дума безвремие ми писна да я срещам особено в толерираните творби на толерираните некадърници.Явно ще следвам досегашното си правило,да не виждам ПСУВНИТЕ , да бягам надалече и да не чета такива "творби". Няма точки,запетаи.....където трябва, няма нищо християнско,българско , книжовно,морално ако щете с тези свирки и псувни и то в поезия. Всичко на един дъх, като избълвано от НЕГРАМОТЕН И НЕУРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК!

А дали е човек?!"Вкус на празнотаЗатварям очи, и стискам клепачи..

в непоносимо протяжно безвремие....

искам да се събудя ,мамка му…

и ,пак да зърна онази нежна синева..

да чуя на татко грубата шега…

и, китарата на батко как плаче..

отново очите ми да се смеят до сълзи..

и ,краката ми да търсят незнайни посоки...

а,раменете , да копнеят сладка утеха…къде ли сбъркахме в тази луда шарада..

повдигам рамене , а сърцето ми мълчи..

обръщам се, и тръгвам отново сама

по онази стръмна самотна пътека,

къде проспахме нашата гара..защо ли пропуснахме момента невинно...

кога утихна моята жажда,

и ,кой прекърши твоята лудост ..

кой ли на мен завидя…

кой на теб не прости..

и ,защо ли живота е блудкав

като свирка от нелюбима жена..

с досаден вкус..

на празнота.."Julia in Neverland - 2016 -06 19
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 1016074
Постинги: 1873
Коментари: 1124
Гласове: 7411
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930