Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01 21:59 - "Ставите ми бяха разрушени! Бях практически недееспособен. Само едно нещо ме спаси..." - Лили Иванова Как великият Лили Иванова се озова в инвалидна к
Автор: jupel Категория: Изкуство   
Прочетен: 111 Коментари: 0 Гласове:
7



 "Ставите ми бяха разрушени! Бях практически недееспособен. Само едно нещо ме спаси..." - Лили Иванова Как Лили Иванова се озова в инвалидна количка заради разрушени от артроза стави и какво и помогна да стане.   image
Лили Иванова - е българска поп певица, народна артистка на България. В знак на уважение за приноса си към българската популярна музика понякога е наричана „Примата на българската естрада“. Обявена е за "Най-големия български поп изпълнител за всички времена" със специална награда от БГ радио през 2024 г.

Забележка на редактора: Не забравяйте да прочетете до края! След това интервю с известния доктор проф. Румен Стоилов, в което той искрено ще ви разкаже как да възстановите ставите бързо, ефективно и ЕВТИНО и да забравите за болката завинаги!

НИМА?!

Журналист: Здравейте, Лили Иванова. Благодарим Ви, че се съгласихте да дадете ексклузивно интервю за нашето издание. Има много слухове за здравословното ви състояние. Някои дори твърдят, че са ви виждали в инвалидна количка. Това вярно ли е?

Лили Иванова: Здравейте. За съжаление, да, всичко това не е измислица. Бях в инвалидна количка, но не за дълго.

Но дори няколко месеца в инвалидна количка ми бяха достатъчни, за да усетя всички "прелести" на такъв живот.

Журналист: Какво стана? Как се озовахте в инвалидна количка?

image

Лили Иванова: Професията ми е свързана с прекомерни физически натоварвания. Особено това натоварване е насочено към ставите на краката. Дългите години тренировки не пощадиха ставите ми и , както каза един от лекарите, "ставите ви се превърнаха в кухини".

Беше ужасно да чуя! Това означаваше край на кариерата ми и предстояща инвалидност.

Но тогава не осъзнавах опасността. Продължих да свиря, изнасяйки безброй концерти. И това беше голяма грешка.


image

Преди излизане на сцена, си биех успокоителна инжекция, а след представлението гълтах куп хапчета, за да спя и да не изпитвам болка.

Коленете ми почти спряха да се сгъват. Глезенът ми постоянно се подуваше, така че не можех да се обуя. Едва се движех, но продължавах да работя. Не можех да оставя студентите си и да се откажа от планираните презентации. Лекарите ми забраниха да работя, заплашиха ме с инвалидна количка. Но не послушах никого, пренебрегнах проблема и се озовах в инвалидна количка...

Искам да ме чуят всички! Не повтаряйте моите грешки! Ако ви болят ставите - сериозно е! Заболяването прогресира много бързо и може да доведе до инвалидност за по-малко от шест месеца!

Журналист: Вие консултирахте ли се с лекари? Лекували ли сте се?

Лили Иванова: Да, ходил съм по лекари. Поръчваха ми скъпи чужди препарати. Всеки път се надявах, че това немско или австрийско лекарство определено ще ми помогне, но в крайна сметка не се получаваше. Похарчих много пари за мазила, хапчета, инжекции, процедури - но всичко беше безполезно.

Ако скъпото лечение не ми помогна, какво мога да кажа за обикновените хора, които са принудени да се лекуват с фармацевтични продукти и да ходят в регионални клиники. Жал ми е за тях...

image

Когато се озовах в инвалидна количка, честно казано, мислех да напусна този живот. Превръщате се в безпомощно растение, в бреме за близките си, не можете да отидете сами до тоалетната (съжалявам за подробностите), да вземете душ, да сготвите...

Толкова е отвратително да се чувстваш безполезен, нежелан, забравен, сам. Приятелите спряха да ми звънят, всички ме забравиха... Изпаднах в депресия, не можех да излизам навън без чужда помощ. И не исках никой да ме види в инвалидна количка.

Болест, болка, самота, безсилие – много е страшно! Не бих го пожелал и на най-големия си враг!

Журналист: Как успяхте да станете от инвалидната количка? Доколкото знам, вие сте се върнали към професията си и правите нова програма?

Лили Иванова: Помогна ми едно чудо! Не мога да кажа повече. Съдбата ме събра с проф. Румен Стоилов. Чувал съм за него и преди. И тогава мой добър приятел ми даде телефонния му номер. Обадих му се и проф. Румен Стоилов ме прие на преглед.

Той ми даде спрей, каза, че този спрей се основава на редки съставки и тези съставки не се намират лесно. Честно казано пробвах много неща и не вярвах, че този спрей ще ми помогне. Но след няколко дни се почувствах малко по-добре.

Журналист: Само благодарение на спрея?

Лили Иванова: Да, аз самият бях изненадан. Ставите ми спряха да се "изкривяват", болката намаля с всяко приложение на спрея, успявах да спя за първи път от много месеци. И всеки ден се чувствах все по-добре. След четири седмици успях сам да стана от леглото, като се хванах за стената в банята. Това беше първата ми победа! А този продукт ми го подари проф. Румен Стоилов, много съм му благодарен!

Месец по-късно започнах леко да се движа из апартамента. Краката не се подуваха, отокът спадна. Болката почти изчезна, подвижността се възстанови, можех да сгъвам коленете си.

И още след 1,5-2 месеца се върнах на работа. Колегите не очакваха да ме видят. Те бяха шокирани – до преди няколко месеца бях безпомощен инвалид в инвалидна количка, а сега съм на крака и показвам на учениците си нови трикове.

image

Журналист: Много се радвам, че всичко приключи добре! Какви са плановете ви за бъдещето? С какво ще ни зарадвате в близко бъдеще?

Лили Иванова: Имам много планове! Скоро предстои голямото ми турне в цяла България.. Каня ви всички с голяма радост! А през пролетта моите скъпи зрители очакват още две гръмки премиери, но това все още е тайна.

Журналист: Благодаря ви много, Лили Иванова, за откровеното интервю! Бъдете здрави и се наслаждавайте на творчеството си възможно най-дълго!

Лили Иванова: Благодаря! Желая на всички здраве - това е най-важното нещо в живота!

Срещнахме се с лекуващия лекар на Лили Иванова - проф. Румен Стоилов и си поговорихме за ставните заболявания. проф. Румен Стоилов каза:

Как да се спасите от инвалидна количка и бързо да се отървете от артроза, артрит, остеохондроза и други ставни заболявания

imageпроф. Румен Стоилов
Доктор на медицинските науки, автор на метода за превантивна кинезитерапия и работи в областта на лечението на опорно-двигателния апарат.

Журналист: Здравейте, проф. Румен Стоилов! По данни на НИИ всеки трети у нас страда от ставни заболявания. Какво предизвика тази "епидемия"?

проф. Румен Стоилов: Здравейте. За съжаление сте прав. Броят на ставните заболявания нараства бързо. И докато преди пациентите ми бяха предимно възрастни хора, днес все по-често към мен се обръщат млади хора на 30-40 години.

И най-лошото е, че у нас хората нямат желание да обръщат достатъчно внимание на здравето си. Пациентите се съпротивляват докрай и идват при мен, когато са изтощени от болка и загубят шанса си за нормален живот. В крайна сметка е много по-лесно да отидете в аптеката, да си купите анестетичен мехлем, да смажете болната става - и да се върнете в градината, за да плевите!

Запомнете! Фармацевтичните продукти само маскират симптомите. Те не решават проблема и не облекчават артрозата и артрита. Вие просто си губите времето и увеличавате увреждането на ставите!

Погледнете тези снимки, можете да видите, че на дясната снимка няма място в ставите, костите се търкат една в друга, причинявайки много болка. И този процес е много труден за спиране! След няколко години човек ще стане недееспособен и няма да може да се обслужва сам.

image

Журналист: Какви са причините за ставните заболявания?

проф. Румен Стоилов: На първо място това са сериозни контузии и натоварвания. Наднорменото тегло също натоварва ставите ви. Заседналият начин на живот, стресът, излишната сол и захар в храната - всичко това омекотява хрущялната тъкан, износва я и я изтънява. При всяко ново движение хрущялът се уврежда и деформира, костите започват да се трият една в друга, причинявайки непоносима болка.

imageРевматоидният артрит и артрозата могат да доведат до инвалидизация 3-5 години след началото на заболяването и да съкратят продължителността на живота на пациентите с 15-20 години!

За съжаление много пациенти не забелязват първите симптоми на заболяването, оставят всичко да се развие и отиват на лекар, когато вече е твърде късно. Често се натъквам на самолечение, понякога с най-абсурдни методи, като увиване на ставите със зелеви листа, намазване с мед и т.н.

Не се шегувайте с артроза и артрит! Заболяването на ставите ще ви постави в инвалидна количка за по-малко от 3 години!

Журналист: Кога трябва да се алармира? Какви симптоми трябва да ни предупредят?

проф. Румен Стоилов: Симптоми като:

  • Болка при сгъване на ставите.
  • Изтръпване на пръстите на ръцете и краката.
  • Хрускане и дърпане.
  • Подуване и зачервяване на ставата.
  • Усещане за пясък в ставите.
  • Неоправдано повишаване на температурата.

Журналист: Как да помогнем на хората? Знаем, че помогнахте на Лили Иванова да стане от инвалидната количка. Разкажете ни за това, моля.

проф. Румен Стоилов: Науката не спира да се развива. Днес има иновативни средства, които могат да направят много. И дори да измъкне човек от инвалидната количка. Но, за съжаление, тези средства няма да бъдат предписани в клиниката и няма да ги купите в аптеката.

Изгодно ли е да продадете нещо, което ще сложи край на ставните ви проблеми веднъж завинаги? Не, за тях е изгодно да продават продукти, с които пациентите са свикнали и използват постоянно.

За съжаление аптеките са бизнес. Магазин, който продава залъгалки, които помагат не за лечение на стави, а за изпомпване на пари от болни хора.

Журналист: За какви ефективни продукти говорите? Какво помогна на Лили Иванова?

проф. Румен Стоилов: Не само за Лили Иванова, но и за хиляди обикновени хора. Говоря за Hondrolife. Продукт, открит от нашия Изследователски институт по ревматология. Една наистина уникална и, бих казал, революционна разработка на нашите учени. Това е изцяло натурален спрей, способен да възстанови ставата на клетъчно ниво. Разбира се, само с пълен курс на лечение.

image

Спрея Hondrolife съдържа голям комплекс от растителни екстракти и биоактивни съставки с високо активна молекулярна структура.

Няма да ги изброявам всички, ще говоря за някои от съставките:

  • Хондроитинът потиска възпалението и облекчава болката;
  • Глюкозаминът възстановява кръвообращението в ставата;
  • Екстракт от корен на дяволски нокът стимулира синтеза на колаген и растежа на хрущялните клетки. Има аналгетичен и противовъзпалителен ефект, улеснява подвижността на засегнатите стави, облекчава отока и има антибактериален ефект;
  • Екстрактът от Арника предотвратява процеса на стареене на ставите.

В допълнение към факта, че продуктът бързо и ефективно потиска възпалението, възстановява всички метаболитни процеси и инициира регенерацията на хрущялите и ставите, този спрей осигурява и цялостен лечебен ефект за целия организъм. Вижте сами:

1. Регенерация на ставите и гръбначния стълб

98,3% от пациентите са се отървали от болките в ставите и гръбначния стълб. Това е почти 50% резултат! Никога досега не съм виждал подобно нещо, никое лекарство не е показало такава ефективност.

Благодарение на естествения си състав и липсата на химически компоненти и ГМО, Hondrolife се бори с причинителите на заболяването. С негова помощ можете да се отървете от подуване, възпаление и болка в ставите и да възстановите напълно функциите им у дома само за 1,5-2-3 месеца.

2. Намален риск от инсулт и инфаркт

Артрит, артроза, ишиас, подагра и други ставни заболявания са придружени от бързото разпространение на възпалителни процеси в организма в голям мащаб. Има внезапно повишаване на всички ключови показатели като РУЕ, нива на червени кръвни клетки и тромбоцити и това е пряка заплаха за сърцето.

Поради факта, че Hondrolife надеждно спира възпалението, рискът от инфаркт и инсулт в острата фаза на ревматоидните заболявания намалява 7 пъти.

3. Имунитетът се повишава

Докато използват Hondrolife, пациентите изпитват общо подобрение на кръвоснабдяването на костния мозък, който участва в производството на имунни клетки. Това води до повишаване на имунитета на организма.

Имунната система, която работи поне на 50%, вече е непреодолима бариера за вирусите. И това е много важно днес.

Спреят Hondrolife също:

  1. Разтваря холестеролните плаки в кръвоносните съдове.
  2. Повишава капилярната пропускливост.
  3. Облекчаване на вазоспазъм, причинен от стрес.
  4. И накрая, нормализира кръвното налягане.

В заключение мога да кажа, че Hondrolife:

  1. Това е естествено средство, което ви позволява да се отървете от болките в ставите и гърба само за 1,5-2-3 месеца у дома, без да посещавате лекари и операции.
  2. Продуктът е сертифициран на територията на България, напълно натурален и без странични ефекти.
  3. Има широк спектър на действие и има цялостен ефект върху болезнените стави.
  4. Препоръчва се за използване при: артрити и артрози във всички стадии, възпаления и инфекции, възрастови промени, наранявания, повишен стрес и вродени дефекти.
  5. Днес Hondrolife е най-ефективният и БЕЗОПАСЕН начин за възстановяване на здравето на ставите (клинично доказано).

Журналист: Наистина впечатляващо! Възможно ли е да се купи такова ефективно средство в аптеките и могат ли обикновените хора да го използват?

проф. Румен Стоилов: Както казах, в аптеките е нерентабилно да се продават продукти, които възстановяват ставите завинаги и които не могат да се продават с печалба от 500-600%. Hondrolife е такъв продукт, който разрушава всички аптечни планове.

Той е разработен от държавни научни структури, поради което частните аптеки не се интересуват от него, нито се интересуват от здравето на обикновените граждани.

Защо се случва това? Докато хората харчат много пари в аптеките за безполезни продукти и са измъчвани в ада, "собствениците" на аптечни вериги и корумпираните лекари са тези, които не искат да пуснат на пазара продукта, който може да реши ставните им проблеми.

Със сигурност се борим със ситуацията, но засега трябва да търсим възможности за разпространение на Hondrolife на тези, които наистина се нуждаят от него, и да се опитаме да разработим тези мерки за подкрепа.

Журналист: За какви мерки за подкрепа говорите?

проф. Румен Стоилов: Говоря за промоцията, която е инициирана от производителя Hondrolife съвместно с Националната държавна бюджетна научна институция към Научноизследователския институт по ревматология. проф. Румен Стоилов. Като част от тази промоция всеки гражданин, който иска да се излекува, може да поръча Hondrolife с отстъпка до 50% .

Продуктът може да бъде поръчан чрез официалната томбола, тъй като количеството на продукта бързо намалява, което не е изненадващо - хората препоръчват този продукт и търсенето нараства всеки ден.




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2491382
Постинги: 2858
Коментари: 1224
Гласове: 14523
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930