Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2019 10:32 - КАКВО И КОЛКО, КОГА ГО ВДИГАТЕ, СЛЕД КАТО НЕ ВИ СТАВА И ИЗОБЩО НЕ ГО ВДИГАТЕ?
Автор: jupel Категория: Политика   
Прочетен: 913 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 17.07.2019 02:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
А би трябвало заглавието да е така: Всички пенсии нарастват едва с 5.7% от днес" А Бабуинът би се изразил така: "Дадох допълнително 75 милиона за пенсии до края на годината. ...кой ще се вдигне бе...този ли "...не народ а мърша" ...кой ли го беше казал нявга а...и защо ли го е казал....

Всичко се качва нонстоп, а заплати  и пенсии чат пат с нищожен процент. И двойкар да си по математика ще разбереш  КОЛКО ТЕ Е...Т, НАРОДЕ МОЙ, ЗАСПАЛ, ПРОДАЛ СЕ!

Няма да пиша много , ЗАЩОТО ПРОСТО МЕ Е ГНУС, АМА МНОГО МЕ Е ГНУС ВЕЧЕ НЕ САМО ОТ УПРАВНИЦИТЕ НИ. НЕ МОЖАХ ДА ЗАКУСЯ ДАЖЕ С ФИЛИЙКАТА СИ И МЕНТА ЧАЯТ. 
"НЕ Е ВИНОВЕН АСАН, ЧЕ ЯДЕ БАНИЦАТА , А ТЕЗИ ДЕТО МУ Я ДАВАТ"

Цените в България са два пъти по-ниски от средните за ЕС


ЧУЙТЕ МЕ СЕГА ДОБРЕ...
НЕ ЖЕЛАЯ ДА МИ СЕ ЧЕСТИТИ ПОВИШАВАНЕТО НА ПЕНСИЯТА С НЯКОЛКО ЛЕВА, ЗАЩОТО ЩЕ ТИ ПОЖЕЛАЯ С ТЕЗИ ПАРИ .....!

НЕ ЖЕЛАЯ ПОВЕЧЕ ГАВРЕНЕ ДОРИ ТУК В БОЛГБЕГЕ С НАС -НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ НАРОДА, ОТ ТЕЗИ ПРОДАЛИ СЕ НА ДЯВОЛА,КОИТО ДРАСКАТ И КРЕЩЯТ И ТУК ДЕНОНОЩНО КОЛКО ВЕЛИК БИЛ БОЙКО БОРИСОВ. 


ПРОДАДЕНИ СМЕ И СИ ТРАЕМ,
ЩО ЗА НАРОД СИ, АЛО.......ИЗПЕРКАЛ ?!



Щом Ви прави кеф да храните и лекувате старите си родители и близки и да им пращате пари от чужбина, да си траете и примирявате КАРАЙТЕ Я , ИСКАМ ДА ВИДЯ ,ДОКОГА ТАКА?
ОТКОГА КРЕЩЯ -КРАЙ НА ПАРТИИТЕ ,КОИТО СА ПОДМЕТКИ НА ЧУЖДИТЕ ОТВЪН ДЪРЖАВИ ,КОИТО ПОЧТИ СА НИ СВЪРШИЛИ, КАТО НАЦИЯ И СЕ ПРОДЪЛЖАВА.

НЯМА ВЕЧЕ ДА ВИКАМ, ДА КРЕЩЯ, всичко се потулва, тушира и затова се гушкат пари от дупедавци в медии най вече .

не се ли срамувате, това поне искам да знам, когато четете по новините ,че това покачено, онова, ама за тока, за парно...за цените дори на хляба...СИ ТРАЕТЕ, ИНАЧЕ ЩЕ ВИ УВОЛНЯТ,НАЛИ?

МРЪСНИ ДУПЕДАВЦИ,ГЪЗОУГОДНИЦИ
И СИ ВЗЕМАТЕ ЗАПЛАТИТЕ И ХОНОРАРИТЕ ЗА ПРОДАЖНАТА СИ ДЕЙНОСТ, КУПУВАТЕ СЕ,ОТВРАТ, ГНУСОТА!

НА ПРАКТИКА ДАЖЕ ПЕНСИИТЕ НИ НАМАЛЯВАТ, КАТО ИЗКЛЮЧИМ ТЕЗИ ПЕНСИИ НАД 1000лв -ТЯХНИТЕ!

ИЗБОРИ...ТА И ЖИВОТИНКИТЕ ОХРАНЯВАЩИТЕ СЕКЦИИ КУЧЕТА И ТЕ ЗНАЯТ КАК ГЛАСУВАТ УМРЕЛИТЕ,НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ И КАКВИ СТАВАТ...В НАШАТА МИЛА СТРАНА-ЦИГАНИЯ! НЕ Е, О, НЕ ЕБЪЛГАРИЯ, НЯМА Я 
БЪЛГАРИЯ!
 СПИРАМ, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ИЗДРА.......М!

ЦИТИРАМ-

Правилният въпрос тук е кой ги избира? image
САМИ,САМИЧКИ СИ ГО СЛАГАТ ... БЮЛЕТИНЧЕТО!

Невероятно, токът и топлата вода поскъпват с 3-5%, пенсията се увеличава с 12 лв, което е поредна подигравка с пенсионерите ни, но поне природният газ поевтинява с цели 0.6% по време на летните месеци. Този народ е някакъв тест до кога може да издържи едно общество на геноцид. Не е Северна Корея както си мислите, България е теста.



Щом няма протести против цените на горива, ток, парно и други, значи всичко е наред и българина има бол пари за даване! Щом тока поскъпне , скача и всичко останало . Щом вдигат пенсии, заплати, всичко поскъпва!!! - за да се компенсира image - компенсира се казва, когато не се променя жизнения стандарт, а той главоломно се срива.

Никаква икономика, никакви правила. Всеки иска да вдига вода ток парно . В тая държава цари анархия. Никои не може да си прави сметка защото няма критерии. Бойко каза че вдига пенсиите октомври 2018 г. и ето чак сега от 1 ще се вдигнат. А до сега колко пъти вдигат цените. Народа май ще се намеси скоро.

Питам, кога ще индексират пенсиите от преди 2000 год.
На фона на корекцията на цените през последната година НИЩО не ВДИГАТ!



Там го написаха дигане на пенсии с 5,2%, а тук дигане на ток с 3,5%, ще рече, че повече от половината увеличение вече е глътнато от поскъпването на тока, топлото не го пиша, що не навсякъде в страната е топлофицирано.А лекарствата ги пропуснах, щото ако все още е жив, пенсионерът  си е виновен.По-евтин, а отдолу дописано
"...Утвърдената от КЕВР цена е 44,90 лв./MWh, което е с 0,27 лв. по-малко спрямо тази за второто тримесечие. Цената е без ДДС и не са включени такси за достъп, пренос и акциз."
Та да не излезе като се сложат тези ДДС-та, такси, акцизи и цената да дойде амен-амен същата...

Поскъпва ли електричеството, реципрочно тръгва инфлацията. Това означава, че към септември ще се иска поне с 5 % повишаване цената на тока. 
Как се формира това на база поевтиняване на газа, зелената енергия е за сметка на слънцето и вятъра, а те нищо не искат?

https://i3.helikon.bg/products/9137/11/119137/119137z.jpg

Мутрите съдират кожата на българина, заедно с приятелите си инородци.

image "Поевтинява природният газ заради договорени доставки от САЩ" 
ОСРАХТЕ СЕ БЕ image
Първо няма тръба по която да стигне краварски газ до България и второ, краварската газ е по-скъпа!!! image
ОСРАХТЕ се яко от лизане на осрани краварски задници!!! 
То е ясно ,че при неграмотният старец Бойко Борисов и шайката му престъпници всичко ще поскъпва , така че всичко е в реда на нещата .
Тоест държава на българите продължава да няма , но пък има еврогейска пасмина към Брюксел !
Любопитно е как точно поевтинява газта от доставките на втечнена газ от САЩ , която никой в Европа не купува ,защото е скъпа ! През 2018 год са продали 500 млн куб м , срещу 200 милиарда от Русия , или 400 пъти по малко .
Нещо цени няма ли да споменете как единствено в България е успяла да поевтинее от доставката на скъпа газ от САЩ , подарък ли ни е ! 
На мен повече ми звучи ,че ЦРУ е наредило на неграмотният мизерен старец Бойко Борисов след безумно скъпите самолети да купи и от скъпата газ , пък медиите тук ще го представят , като подарък !

В ЕВРОПА......!!!!.....НЕМА ДРУГА ТОЛКОВА ПРОБИТА ДЪРЖАВА......!!!!!......Маса Хора започнаха да си ИЗТЕГЛЯТ РОДИТЕЛИТЕ по БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ....иии ...там ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЗАПОЧНАХА да ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИИ......!!!!.....вече знам за НЯКОЛКО ПОДОБНИ СЛУЧАЯ на мой Близки Приятели.........Сумите са наистина Минимални, но е в ПЪТИ ПОВЕЧЕ от този ОБРАН БУСТАННН........

https://www.vbox7.com/play:9025db4a55

А максималната пенсия, а ...КАК НЕ ВИ Е СРАМ?! Вашата пенсия...
Защо се вдига таванът?!

220лв на месец със стаж и възраст, чак сега го осъзнавам това, не ми казвайте да гласувам, всичките са за бесилото.

"Фейсбук е глупост" както и цял интернет и медии продажни -Свещи да си купят от увеличението на тока!!!А ние нека се мълчим докато издоят и последната стотинка от нас. 
Жалко, че няма да съм жив да видя и българите да се вдигнат заедно с цените … и да ги свалят, заедно с кожите на душманите и изедниците ! Едно знам - енергията, природните ресурси и плажната ивица трябва да са държавни, както е написано в Конституцията Българска !]

image

ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ - НИЕ СМЕ!

ЗАГУБЕН, ПРОСТ НАРОД, КАК ДА ТЕ ОБИЧАМ?!


https://www.youtube.com/watch?v=vp1ATkPy8n4

https://www.youtube.com/watch?v=suDPj9wXONs

https://www.youtube.com/watch?v=18EnAtllNTA

https://www.youtube.com/watch?v=30I5cwhVnzM


поезия клихове А.Х.Т. sekirata cekupama

Ама има - Дърпат ти конците отвън и мачкат народа ,твоите братя и сестри вече почти свършили. Защо и вашите деца и внуци, роднините Ви СА НАВЪН?

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВИ СПРЕ?!











Гласувай:
6



1. jupel - Всички платени драскачи тук, вън от блога ми!
01.07.2019 10:35
Последни 20 регистрирани посетителя

13:57 - todorhristov
11:54 - apostapostoloff
11:13 - valben
11:04 - stuber
10:32 - krapetz
08:06 - geridi
01:01 - daqna01
30.06 22:11 - barin
30.06 14:01 - toti55
цитирай
2. sekirata - http://sekirata.blog.bg/poezia/2019/07/01/.1663993
01.07.2019 14:24
Честит July morning, Българи!

А.Х.Т.sekirata cekupama
цитирай
3. 1997 - Малко жени биха си признали
01.07.2019 16:49
че дори и в политиката ги интересува само "КОЛКО, КОГА ГО ВДИГАТЕ, СЛЕД КАТО НЕ ВИ СТАВА И ИЗОБЩО НЕ ГО ВДИГАТЕ?". Не обръщайте внимание на тези, които смятат, че това е курвенски интерес. Хвала!
цитирай
4. jupel - Обществена тайна е, че нашите политици освен другото почти всички са обратни и перверзни, дори порно сайтовете са само тяхни, и това е доказано.
02.07.2019 13:58
А ПО ГОЛЯМА К..ВА ОТ ИНТЕРНЕТА, ДРАГИ, НЯМА!

Всеки си изопачава нещата, които чете както си иска
и си ги преправя дори ако има възможност!

Няма такава държава и такива педерунг....като нашите, които така безочливо си играят на качване и сваляне на заплати, пенсии, цени, КАТО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА КАЧВАТ И СВАЛЯТ.




1997 написа:
че дори и в политиката ги интересува само "КОЛКО, КОГА ГО ВДИГАТЕ, СЛЕД КАТО НЕ ВИ СТАВА И ИЗОБЩО НЕ ГО ВДИГАТЕ?". Не обръщайте внимание на тези, които смятат, че това е курвенски интерес. Хвала!

цитирай
5. jupel - Докладвах за навлека apostapostoloff
02.07.2019 14:01
ПРЕДУПРЕДЕН -УЖКИМ!
Той си пръдължава...

Ето на това се казва - връзки и пари!

Всички баби поетеси са с него и му знаят паролата, дори я използват, и всички знаят кой още хакер тук му слугува и. т. н. , но КУЧЕТО СИ ЛАЕ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ!
Ако това е керван изобщо-

мамалигарска .... е!
цитирай
6. sekirata - http://sekirata.blog.bg/poezia/2019/07/02/.1664123
02.07.2019 16:12
РАЗЯРЕНИЯТ КОЧ СИ НАМЕРИ КОЗИЧКА

сатира А.Х.Т. sekiarta cekupama


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2496068
Постинги: 2858
Коментари: 1224
Гласове: 14523
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930